Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
filózoli
üzenetére
Nem arra írtam, hanem a mostani lejátszójára.

Természetes hogy jobb az iriver. Ez nem kérdés...(#145) maszekember
Pont, hogy az iriver a gyengébb hangminőség szempontjából. A méret miatti kompromisszum miatt vélhetőleg. Aki kicsibe akar jót az fizessen.
Azért ez eléggé túlzó szerintem. Ezekbe asztali lejászókhoz való dac van és brutális erősítő. (sokszor asztali erősítőket megszégyenítő teljesítménnyel. Szóval elég komoly a hardver. (be is linkelhetek erről írást. nem head-fistát persze)Szerintem az a csávó akkor halláskárosult volt, vagy 500 forintos fülessel használta. Azért szerintem jelentős különbség lehet. Komolyan már én is kíváncsi vagyok mekkora. Ha meglesz majd prezentálom.

#146) AGE-T
Az új iriver ugyanazt a dacot kapta mint a régi csak 2db-ot. Másrészt vannak hozzá extrák, hogy telefonáláshoz is használható legyen. Plusz nagy háttértár. Amúgy uaz mint a régi. Szerintem jóval gyengébb hangminőséget produkál mint az új hifiman, vagy az ibasso. Csak ezekért meg a kompakt méretért meg a kinézetért kérnek el rengeteg pénzt.
Az elődje meg állítólag hangminőség szempontjából elég gyenge eresztés lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő