Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ku-cu
tag
Mikor megláttam, én is majd' lehidaltam.
Szerintem gyönyörű, már amennyire egy füllenyomat gyönyörű lehet. Ez az öreg kábel nem méltó hozzá.
Az ipodok meg szvsz alul vannak értékelve, egyébként mind közül az ipod video-t tarják a legjobb hangúnak. Ezen persze nem érdemes összeveszni, én megszoktam, és nagyon megszerettem az (ezen) ipodom, de furcsa mód nem érzem kifejezetten jónak az új fülessel. Jelenleg egy 1st ipod touch-ról hajtom, és jobban összepasszolnak. Mindegy, valami erősítőt fog kapni a video hamarosan, út közben meg fiio x5, ibasso dx50, rwak100 vagy valami ilyesmi van tervben... A dx100 a kezelőfelület, és méret miatt nem játszik.
Legelső benyomás: "ebben mi ezer dollár, biztos szar a forrás
"
Most, hogy úgy 5-6 órát hallgattam egyre inkább kezd lenyűgözni. Kiegyenlített hang, semmi nem mászik az arcomba, csak úgy a zene egy csodálatos egységet alkot. Basszus csak ott van ahol kell, viszont ott időnként meglepő mennyiségben, remek minőségben. (Ennél többet nem igénylek, örülök h nem a jh16-ot választottam.) Elég nagy tere van, dinamikus, nagyon élethűek a hangszerek.
Ezzel együtt hiszem (inkább remélem?) hogy van még benne tartalék, főleg a hihetetlen részletességét keresem, valami komolyabb forrás kellhet alá. Meg a kábelfétisem is kiélném szívesen, csak a pénz...Az egyetlen negatívum, hogy ugyan ölve/fekve kényelmes, remekül izolál , séta közben érzem hogy mozog/nekinyomódik a hallójáratomnak, valamint a lépészajt is elég erős. Nyilván majd ahogy betöri a fülem ez javulni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest