Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ku-cu

tag

válasz Ati1979 #104 üzenetére

Mikor megláttam, én is majd' lehidaltam. :) Szerintem gyönyörű, már amennyire egy füllenyomat gyönyörű lehet. Ez az öreg kábel nem méltó hozzá.
    Az ipodok meg szvsz alul vannak értékelve, egyébként mind közül az ipod video-t tarják a legjobb hangúnak. Ezen persze nem érdemes összeveszni, én megszoktam, és nagyon megszerettem az (ezen) ipodom, de furcsa mód nem érzem kifejezetten jónak az új fülessel. Jelenleg egy 1st ipod touch-ról hajtom :DDD , és jobban összepasszolnak. Mindegy, valami erősítőt fog kapni a video hamarosan, út közben meg fiio x5, ibasso dx50, rwak100 vagy valami ilyesmi van tervben... A dx100 a kezelőfelület, és méret miatt nem játszik.

Legelső benyomás: "ebben mi ezer dollár, biztos szar a forrás :D "
    Most, hogy úgy 5-6 órát hallgattam egyre inkább kezd lenyűgözni. Kiegyenlített hang, semmi nem mászik az arcomba, csak úgy a zene egy csodálatos egységet alkot. Basszus csak ott van ahol kell, viszont ott időnként meglepő mennyiségben, remek minőségben. (Ennél többet nem igénylek, örülök h nem a jh16-ot választottam.) Elég nagy tere van, dinamikus, nagyon élethűek a hangszerek.
    Ezzel együtt hiszem (inkább remélem?) hogy van még benne tartalék, főleg a hihetetlen részletességét keresem, valami komolyabb forrás kellhet alá. Meg a kábelfétisem is kiélném szívesen, csak a pénz...

Az egyetlen negatívum, hogy ugyan ölve/fekve kényelmes, remekül izolál , séta közben érzem hogy mozog/nekinyomódik a hallójáratomnak, valamint a lépészajt is elég erős. Nyilván majd ahogy betöri a fülem ez javulni fog.

Új hozzászólás Aktív témák