- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Milyen házat vegyek?
- Mini-ITX
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ku-cu
tag
Mikor megláttam, én is majd' lehidaltam.
Szerintem gyönyörű, már amennyire egy füllenyomat gyönyörű lehet. Ez az öreg kábel nem méltó hozzá.
Az ipodok meg szvsz alul vannak értékelve, egyébként mind közül az ipod video-t tarják a legjobb hangúnak. Ezen persze nem érdemes összeveszni, én megszoktam, és nagyon megszerettem az (ezen) ipodom, de furcsa mód nem érzem kifejezetten jónak az új fülessel. Jelenleg egy 1st ipod touch-ról hajtom
, és jobban összepasszolnak. Mindegy, valami erősítőt fog kapni a video hamarosan, út közben meg fiio x5, ibasso dx50, rwak100 vagy valami ilyesmi van tervben... A dx100 a kezelőfelület, és méret miatt nem játszik.Legelső benyomás: "ebben mi ezer dollár, biztos szar a forrás
"
Most, hogy úgy 5-6 órát hallgattam egyre inkább kezd lenyűgözni. Kiegyenlített hang, semmi nem mászik az arcomba, csak úgy a zene egy csodálatos egységet alkot. Basszus csak ott van ahol kell, viszont ott időnként meglepő mennyiségben, remek minőségben. (Ennél többet nem igénylek, örülök h nem a jh16-ot választottam.) Elég nagy tere van, dinamikus, nagyon élethűek a hangszerek.
Ezzel együtt hiszem (inkább remélem?) hogy van még benne tartalék, főleg a hihetetlen részletességét keresem, valami komolyabb forrás kellhet alá. Meg a kábelfétisem is kiélném szívesen, csak a pénz...Az egyetlen negatívum, hogy ugyan ölve/fekve kényelmes, remekül izolál , séta közben érzem hogy mozog/nekinyomódik a hallójáratomnak, valamint a lépészajt is elég erős. Nyilván majd ahogy betöri a fülem ez javulni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- 22" Samsung SyncMaster 2233BW
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szerintem gyönyörű, már amennyire egy füllenyomat gyönyörű lehet. Ez az öreg kábel nem méltó hozzá.
, és jobban összepasszolnak. Mindegy, valami erősítőt fog kapni a video hamarosan, út közben meg fiio x5, ibasso dx50, rwak100 vagy valami ilyesmi van tervben... A dx100 a kezelőfelület, és méret miatt nem játszik.
"