Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz
maszekember
üzenetére
Ez egy régebbi kép, azóta az egyik fejeserősítő változott, más nem. Balra 2 fejeserősítő látható, de csak az egyiket használom (az Invertory-t, ami ezen még nincs rajta), fölötte van a kicsi fekete dobozban a MomentDAC. Jobbra a handobozon a kis 2.1-es, amiről már tettem be képet, mellette az asztalon a tápja. A DAC tápja nem látszik. Van még egy USB-s táp, ami a DAC USB-vevőjét látja el, hogy ne a zajos USB-ről kapja a tápot.
A hangdobozok Visaton FRS8-ak, 1,5 literes zárt dobozban dolgoznak 160 Hz-től felfelé. A mélynyomó meg régi Somogyi 16 cm-es polipropilén membrános, 20 literes reflex dobozban. Ezek is saját készítésűek. A hangváltó aktív, benne van a kis erősítőben, másodrendű szűrőkkel.
Meg van még egy passzív crossfeed is, a DAC és a fejeserősítő között. Általam módosított Meier-kapcsolás.

A fejesem SRH440, arról most nem teszek fel képet.
A hangszóróimnál/fejesemnél van elérhető áron jobb cucc is, de én szeretem őket...

Szerk.:
attika89 #41: Ez sértés!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest