Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz
maszekember
üzenetére
Ez egy régebbi kép, azóta az egyik fejeserősítő változott, más nem. Balra 2 fejeserősítő látható, de csak az egyiket használom (az Invertory-t, ami ezen még nincs rajta), fölötte van a kicsi fekete dobozban a MomentDAC. Jobbra a handobozon a kis 2.1-es, amiről már tettem be képet, mellette az asztalon a tápja. A DAC tápja nem látszik. Van még egy USB-s táp, ami a DAC USB-vevőjét látja el, hogy ne a zajos USB-ről kapja a tápot.
A hangdobozok Visaton FRS8-ak, 1,5 literes zárt dobozban dolgoznak 160 Hz-től felfelé. A mélynyomó meg régi Somogyi 16 cm-es polipropilén membrános, 20 literes reflex dobozban. Ezek is saját készítésűek. A hangváltó aktív, benne van a kis erősítőben, másodrendű szűrőkkel.
Meg van még egy passzív crossfeed is, a DAC és a fejeserősítő között. Általam módosított Meier-kapcsolás.

A fejesem SRH440, arról most nem teszek fel képet.
A hangszóróimnál/fejesemnél van elérhető áron jobb cucc is, de én szeretem őket...

Szerk.:
attika89 #41: Ez sértés!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest