Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bkercso nagyúr válasz  maszekember

üzenetére maszekember

üzenetéreEz egy régebbi kép, azóta az egyik fejeserősítő változott, más nem. Balra 2 fejeserősítő látható, de csak az egyiket használom (az Invertory-t, ami ezen még nincs rajta), fölötte van a kicsi fekete dobozban a MomentDAC. Jobbra a handobozon a kis 2.1-es, amiről már tettem be képet, mellette az asztalon a tápja. A DAC tápja nem látszik. Van még egy USB-s táp, ami a DAC USB-vevőjét látja el, hogy ne a zajos USB-ről kapja a tápot. 
 A hangdobozok Visaton FRS8-ak, 1,5 literes zárt dobozban dolgoznak 160 Hz-től felfelé. A mélynyomó meg régi Somogyi 16 cm-es polipropilén membrános, 20 literes reflex dobozban. Ezek is saját készítésűek. A hangváltó aktív, benne van a kis erősítőben, másodrendű szűrőkkel. Meg van még egy passzív crossfeed is, a DAC és a fejeserősítő között. Általam módosított Meier-kapcsolás.  A fejesem SRH440, arról most nem teszek fel képet. A hangszóróimnál/fejesemnél van elérhető áron jobb cucc is, de én szeretem őket...  Szerk.: 
 attika89 #41: Ez sértés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest