Hirdetés
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoty0
tag
MM-ék haladnak és tényleg nem lett rossz : [link]
Jómagam is játszom és végre megragadt a játék, nincs jewel a boltban ... stb .
MM-Zeus és MM-Modi aktív , ( modi nézi a fórumot ) Szerintem biztos van még mm csak titkolják, Meg vannak teszterek .
Próbáljátok ki
Ha nem indul szóljatok szívesen segítek . -
zoty0
tag
Ja csak úgy nézki fun-lesz ez is
Baszus a régi szép idők mikor a b-t kiütni kelet, nem genselni nem npc-től venni ( tom ottvan még anarnova de az sem a régi ) , Mikor a szerver televolt, Mikor mindenek volt értéke , Mikor a cs-n nem volt olyan map rész ami üres lenne ( TWILIGHT klán jajdejókat nevettünk haverral rajtukMikor 3 BM megfogott mindenkit a hídon ) , Mikor rendesen arénában ment a PK és kieset valamid mert nem JOH-oztad , Mikor CW-ben nagy PK partik voltak , Mikor lorenciában laggoltál mert anyi bolt volt, Mikor csak azért mentél a jetikhez üss egy kis eldobóst
.
Meg Vobertért is nagy kár nagyon meglátszik munkássága( ban topic )
Öregem elkapott a nosztalgia.
( bocs )
( EDIT: off-ba tettem ) -
zoty0
tag
MM-ék nagyon dolgoznak egy NAGY projekten amiről nemrég kiszivárogtattak egy-két dolgot :
- Mu ex700 season8 - szerver tesztelésén dolgoznak egy ideje de a mai napon zeusz kirakott 1 hírt amit idéznék ha nem gond :
Kedves Játékosok!Amíg a staff tagjai elmerülten dolgoznak az eX:700-Season8 kliens véglegesítésén, a fejlesztés során korábban elkészült Season6 klienssel minden érdeklődőt egy kellemes hentelésre csábítok. A klienst ezen a linken tölthetitek le:
MuOnlineHuSetup_S6.exeDélután nézzetek vissza ide az újabb hírekért.
Keltezése : 2013.06.24. 01:25
Amit tudni kell jó régóta fejlesztik mert mm-modi egyszer a fórumon elszólta már magát
+ amit tudni kell mm-ék egy olyan szerót akarnak össze dobni ami bug mentes vagy csak kevés bug van rajta
Tehát a feladat a következő ha lesz valami ne hagyjátok ki xD
( haveroknak szólni stb.... régi arcoknak stb.... ) -
zoty0
tag
Win7 ultimate alatt nekem is produkált hasonlókat, win8 -val is próbáltam ( profesional ) , jelenleg is win7 prof. van , és még magyar s5-ön is van zoom-om
(ami valamiért nem volt az ultimate sem a home alatt ) (AMD VGA )
Nem tudom mit vonz maga után, egyszer a ( Steamos ) cs1.6 bugolt nálam és ez oldotta meg, utána kipróbáltam a mu-melet is bevált 1x-2x , szóljatok rám ha nem jót teszek.
Vezérlőpult, => rendszer és biztonság => Rendszer => speciális rendszerbeállítások fül => speciális fül => Teljesítmény beálítás => adatvégrehajtásmegakadályozása fül =>kijelölöd : Adatvégrehajtása és megakadályozása az összes........ Kivéve:
Hozzáadod a mu-t .
Esetleg ragd újra a mu-t, gondolom a vírusölőd kivan szedve ? ( anó nekem a NOD32 piszkált bele a mu-ba ) -
zoty0
tag
Ö valaki néha szokot még felnézni ebbe a fórumba?
csak érdeklődnék valaki mu-zik még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Elektromos autók - motorok
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest