Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph2012
senior tag
Kérdésem, hogy mekkora nettó/bruttó fizetést kapnak a kecskeméti Mercedes, a győri Audi, az esztergomi Suzuki autógyárakban és a szentgotthárdi Opel motorgyárban? Fizikai és a mérnöki dolgozók külön, külön. Kérem csak azok írjanak akiknek konkrét információjuk van.
-
Arpho
csendes tag
A következő cégeknél egy programozó milyen fizetésre számítaníthat?
Akribis Soft Kft
CAS Software Kft.
EBOND Informatikai Szolgáltató Kft.
Factory Creative Studio Kft.
GriffSoft Informatikai Zrt.
IQSYS Zrt.
Magyar Posta
Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft.
Régens Zrt.
Ritek Zrt.
SimpTech Kft.
SNW Systems Kft. -
mat-
csendes tag
100km-rel nyugatabbra még csak Győr van
de azért remélem azt vágod, hogy azért vannak ilyen ssc jellegű munkák itt nálunk, mert nyugaton ezek megszünnek! és az a szerencsétek. hogy az indiaiak vagy kínaiak nem beszélnek hollandul, svédül, stb... de hamarosan megtanulják azt is. utána a sok bölcsész mehet vissza a mekibe sajtburgert árulni
ontopik: kb brutto 250-300 a kezdő fizu mindenütt. ha valahova nagyon ritka nyelv kell, vagy a cég éppen meg van szorulva és sürgősen kell az ember a ritka nyelvvel akkor lehet többet kicsikarni. ezután pedig infláció követő éves fizu emelések...
-
akos_1984
tag
válasz
dellfanboy #40 üzenetére
melyik ceg? pm-ben is johet
-
Neoteric
addikt
válasz
dellfanboy #40 üzenetére
Hát szerintem kb minden melóval így van itthon.
100-200km-re nyugatabbra többszörösét vinnéd haza ugyanazért a melóért, a létfenntartás pedig nem akkora arányban drágább, szal konkrétan jobban lehet élni. -
captcha
csendes tag
-
dellfanboy
őstag
dolgozik itt vki üzlettámogató központban? ssc, bsc, annyi féle fajta neve van, remélem értitek mire gondolok.(pl.diageo,avis,citibank,vodafone stb..)
én most kezdtem dolgozni egy ilyen cégnél és érdekelne egy BP-en található ssc-s cégek rangsora hol jobb a fizetés stb. Szomorúan tapasztaltam hogy az első új belépőknek tartott tréningen azt mondták hogy ők a piaci átlag felett nem nagyon adnak fizetést, azt hittem szakembereket keresnek az evvel járó bérrel , de tévedtem.
Amúgy nem rossz ilyen helyen dolgozni csak a tudat hogyha ezt egy nyugat európai városban csinálnád jóval több pénzt keresnél ez a sz*r érzés. -
MeTaL
tag
Egy Junior Key Account Manager szerintetek kb. mennyit kereshet?
-
DerDer
tag
Nincs nagy munkatapasztalatom, de szerintem fogj ossze a kollegaddal, es alkudjatok ki egy magasabb jutalekot.
A marketingest ne martsd be, lehet puszipajtasak, de a raktarost sztem megemlitheted.Ha talalsz mas elfogadhato allast, akkor mar nyero pozicioban vagy. Ezek utan, pedig mar tenyleg nyugodtan alkudozhatsz magasabb berert. Ha szerencsed van, megkapod, ha nem , akkor eldontod hogy maradsz-e, vagy elmesz a masik ceghez.
-
Tufa_
aktív tag
Én területi képviselőként dolgozom, nagyon nagy területtel, rengeteg ügyféllel, rengeteg melóval (egy kollégával ketten vagyunk az egész országra, autósboltoknak szállítunk, eladunk) átlag napi 10-12 óra meló.
Munkaidőnk 8:30-tól 17:00 ig. azontúl 500ft túlóra. (ha vidékre megyünk 500ft-os túlóra a 8,5 órán felüli időre illetve arra a napra egy fix 2500ft-os összeg)
1 év alatt kétszeres forgalom növekedést értünk el mindketten.
DE.A tavaly alkalmazott rendszerben 67alap+4% jutalékhoz képest idén csökkentették 0 alapra, 5% jutalékkal (ennek ellenére is rekord hónapok jöttek) majd most kitalálták hogy következő hónaptól körpénz és túlóra sem lesz.
A vezetőség kínai, de aki közvetlen felettünk van marketinges (mivel szoktam nézni mit csinál, illetve mit nem ért - egy kb 8 képes, 1 oldalas sima kis word doksi, pár mondattal 4-5 órás meló neki) közel 400at kapott a semmiért.
Én az elmúlt hónapban behoztam 5,5millió abszolút rekord forgalmat (a legdrágább termékünk is 12-13e ft, a legolcsóbb pedig 80-90ft) és abból 5% jutott nekem.
Ehhez dolgoztam pontosan 209 órát és levezettem egy szakadt teherautóval tizenezer km-t egy hónapban.
Ja és a raktárosunk keres 160at kézbe...
Szerintetek pl ez normális a vezetőség felől hogy egy gyengébb mondjuk 3 milliós hónapnál egy raktáros többet keres mint egy értékesítő aki pénzt hoz be?
Én elfáradtam már, de egyenlőre örülök hogy van mit.. Szívesen váltanék, de jelenleg nem hiszem hogy túl sok meló lenne
-
Lortech
addikt
Sokmindentől függ, mekkora szakértelmet igényel a meló, milyen rendszergazdai feladatokról van szó (pl. 14 kliens gép vagy pedig serverek, exchange, isa, mssql
) milyen rendelkezésre állást kell nyújtani, milyen elosztással kell elvégezni, milyen költségeid merülnek fel, a kiszállást állják-e, milyen cégnek dolgozol és attól, hogy van-e aki olcsóbban elvállalja.
Kb. reálisnak mondanám, ha komolyabb cégről van szó. -
MeTaL
tag
Budapesten havi 10 órás, 14 db számítógépből álló hálózatkarbantartásért ( windows ) rendszergazdai munkáért el lehet kérni nettó 50et? Ti mennyit kérnétek?
-
Drizzt
nagyúr
Ez is izgis, de jó lenne, ah mégjobb szűkítési lehetőségek lennének:
profession bériránytű -
nyunyu
félisten
Nyunyu: minden olyan ígéret, ami nincs papírra leírva, az olyan mintha nem is lenne. Ezt már megtanultam, mert volt, hogy nekem is hatalmas bónusz volt beígérve, aztán a negyedét sem kaptam meg...
Ezzel tisztaban vagyok, elozo fonokom is igergetett fut-fat, hogy majd igy meg ugy lesz, aztan jottek a kifogasok, hogy miert nem tud annyit fizetni.
2 ev utan kapott ultimatumot, hogy vagy emel, vagy lepek. Nem akart emelni.
Kijelolt utodom persze sehogy sem boldogult a munkammal, sorra buktak az arra varo ugyfeleket, igy par honap utan vissza lettem veve, persze emelt fizuval.
Aztan a munka mennyisege tovabb sokszorozodott, fizu meg szokas szerint nem kovette, igy tavaly atneztem konkurenciahoz, tobbet ajanlottak, jobb feltetelekkel.
Persze mielott oda alairtam volna, kikertem a fonokom velemenyet, hogy tartja-e a tetet, vagy viszlat?
Nem akarta tartani, mondvan valsag van, olcsoert felvesz valami idomitott majmot, az is el tudja latni a munkat.Tegnap kerdeztem kedvenc exkollegat, szarul allnak de nagyon, eves premium osztas szokas szerint nem volt, most ketten is gondolkoznak azon, hogy le kene surgosen lepni.
Most kivancsi leszek, mennyire fognak megint befurodni a nagyobb projektekkel
(Konkurencia viszont csunyan benezte a piacot, aztan probaido alatt lapat lett a vege
Exhelyemre csak nagyon gagyi feltetelekkel akarnak visszavenni, kereshetek melot
)
-
Brumi
senior tag
Szia!
Én ezt a kalkulátort használom: [HR portal]
Van 2009-es kalkulátora is ha az kellene.
Nyunyu: minden olyan ígéret, ami nincs papírra leírva, az olyan mintha nem is lenne. Ezt már megtanultam, mert volt, hogy nekem is hatalmas bónusz volt beígérve, aztán a negyedét sem kaptam meg...
Volt, hogy pár éve elmentem állásinterjúra, és már az elején mondtam, hogy bruttó x-et kérek. Végigmentem az egész procedúrán, majd egy szép napon felhívtak, hogy enyém az állás x*0,8-ért. Kérdeztem, hogy most akkor mi is van, mert nem ennyit kértem, és erre azt mondták, majd próbaidő után beszélgetünk erről, de nem lesz semmi leírva papírra. Mondtam, hogy köszi, de nem tréfáltam amikor elmondtam az igényemet, ez alatt nem érdekel a dolog. Erre baromira megsértődtek, a fejvadász még pár hétig zaklatott, hogy ugyan már fogadjam el az állást ennyiért, mert hát milyen jól mutat majd a CV-ben, hogy jónevű cégnél dolgoztam. Erre azt mondtam, hogy a boltban CV-re nem adnak kenyeret...
Én már csak abban hiszek, ami le van írva. Épp tavaly írtam alá egy szerződést, melyben rögzítették a bérpályámat, és eddig mindent korrektül be is tartottak.
Szóval ha nagyon kellesz a cégnek, akkor írják le szerződésbe a dolgokat, egyébként le kell őket szarni. -
nyunyu
félisten
Nem tudom, hol van az allaskeresos duhongo, ugyhogy ide irom.
Adott egy szep allashirdetes
Vegulis 4-5 evig ettermi rendszerek supportjaval foglalkoztam, kb. hasonlo munkakorben, van valamennyi tapasztalatom, hogyan kell rugdosni a kulfoldi programozokat, hogy mit is kene csinalniuk az ugyfeleink egyedi igenyeinek megvalositasahoz, aztan a hatarido utan 2 honappal helyettuk megcsinalni a kisebb lekerdezeseket, gondoltam megpalyazom.
Valamikor egyetemen tavkozlest tanultam, eziranyu kovetelmenyek sem okozhatnak hosszu tavon problemat.Ki is rangattak Budaorsre interjura, mivel par honapig meg ott vannak.
Meg szerencse, hogy fel oraval korabban indultam, mert jol eltevedtem, mivel az egesz ipartelepnek ugyanaz a postai cime, Google Maps meg rosszul azonositotta a kornyeket, es a konkret irodahaz+mellekutca jol lemaradt a kinyomtatott terkepszelvenyrol.Ugyvezetovel beszelgetes.
Hosszan fejtegeti, hogy netto 100-ra hivatalosan bejelentes, tobbi netto berigenyt meg egy EVAs cegen keresztul fizeti ki.
Eloszor nem ertettem, hogy ez hogy mukodik, masodszorra leesett, hogy hasonlo "adooptimalizalas", mint a diplomas minimalberre bejelentes, aztan boritek zsebbe, csak egy fokkal legalisabb, hiszen a cegbol osztalekkent kivett jovedelemre mutogathatsz, ha netan feljelent a szomszed, mert uj autod van. (osztalekra most kivetett 25%, jovore 30% sarcot a ceg fizeti, nem te.)Hablatyolt valami szemelyzeti tanacsadoceges munkaero optimalizalasrol is, hogy alapbol minden honap vegen a fizud 80%-at kapod meg, aztan negyedeves ertekeles utan ha jol dolgoztal, akkor kapod meg a visszatartott 20%-ot.
Ha nem utod meg az altaluk elvart mercet, akkor eloszor buktad a lovet, masodik negyedev utan bukta+lapat.
Ja, meg bevezettek valami munkaido monitorozo rendszert, ami 10 mp-nkent automatikusan screenshotot general, ha akarod.
Ha filmet akarsz nezni, akkor megteheted, hogy kikapcsolod, akkor termeszetesen nem szamit munkaidonek.Beszelgetunk magamrol, mit csinaltam, stb.
Vegen elokerul a netto berigeny, szemrebbenes nelkul mondom a 250-et, hiszen piacon korbenezve ennyit er minimum a munkam.
De akkor engem interjura hivo kollegina miert irt ide 216-ot?
Mondom biztosan azert, mert telefonon brutto 400-at mondtam, hiszen eddig ennyi volt a legkevesebb, amit multis fejvadasz mondott hasonlo support temakorre, az 210k netto, plusz igertek 40k cafeteriat is, igy jon ki az altalam mondott 250k.Hat ize, az baromi sok, o elso korben 200k-ra gondolt, ha tudja, hogy 250k, akkor be se hiv, stb.
Nagyon max 210k. 250k akkor lehetne, ha penge lennek programozasbol, de szerinte abbol nem ugranam meg a lecet, igy jobban jarna egy frissdiplomassal.De 3 honap probaido utan ha bizonyitok, ujratargyalhatjuk, addig 210.
Erre most mit mondjak? Fogadjam el? Na ne vicceljetek...
Multikrol is hallottam mar szepeket, de azok az elvarasaikert cserebe fizetnek, mint a katonatiszt, nem EVAra, hanem nyogdijra...
Kis magyar cegekrol van mar szemelyes tapasztalatom, amibol tovabbiakban nem kernek, o meg a kis cegek fizetesi nemhajlandosagat kombinalja a multik hulyesegeivel.(En munkaidoben kollegaimmal ellentetben dolgozni szoktam, nem jarok ki orankent 10 perc cigiszunetre, de akkor is durva ez a nagytestver figyel teged hozzaallas. Jo hogy nem testuregvizsgalat munkaido elott+utan, mint az egyik hirhedt diszkoban, nem-e csempeszel ki lovet a kasszabol.)
-
Drizzt
nagyúr
Valahol van most valami életképes fizukalkulátor? Bár van munkám, de váltani szeretnék. Lehet cégen belül lesz megoldva, de nem biztos.
-
MeTaL
tag
pesten 1 éves tapasztalattal, 80 fős cégnél ahol nagy a pénzmozgalom, windows user supportként nettó mennyi fizut lehet kérni? heti 40 órában.
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Nem akartam új topic-ot nyitni, inkább feldobom ide a kérdésem.
Úgy néz ki, hogy lehet, hogy lehetőségem nyílik rá, hogy Belgium v US-ba (ua a cég, csak itt is ott is van központ) menjek dolgozni, mint villamos mérnök (teszt/termék fejlesztési részlegre) viszont nagyon nem tudom, hogy kint mennyit kereshet hasonló pozícióban egy mérnök.
Tud erről vki érdemben nyilatkozni? -
-
Goose-T
veterán
Az állásajánlat, amit linkeltél, egy amerikai multicégnél van, úgyhogy ne számíts kimagasló fizetésre. Egy volt gimnáziumi osztálytársam nemrég hagyta ott ezt a céget, pont a gyenge fizu miatt. Talán pont az ő pozíciójára keresnek új embert (azt tudom, hogy marketinggel, rendezvényszervezéssel, promócióval foglalkozott).
-
Antonio
senior tag
up
közbe rátaláltam ''Jövedelem'' topicra ez a szó valahogy nem jutott eszembe tegnap est mikor kerestem hasonló tópicot mielőt megynitottam volna ezt
de ezért várom ide is a választ hátha mond valaki valami okosat -
Antonio
senior tag
Sziasztok biztos többen találkoztatok már azzal hogy mikor új munkahelyet keresel, és néha kérik ad meg a fizetési igéyned egy kicsit gondba vagy,
én nemrég jöttem haza külföldről és vidékről mennék fel pestre dolgozni más területről mind ahhol előtte voltam (ahhol elég szar volt as fizu) és próbáltam képbe jönni a fizetések terén megnéztem 2 netes oldalt de a kettő közti diferenci akár a duplája is lehet
ugyanarr a kategóriára (marketing koordinátor) az egyik kb 360 eFTbruttót a másik 400 eFt nettót ír ugyanarra vazze ...
[link]
[link]
pl erről az állásról lenne szó
[link]
szerintetek, mi a reális összeg egy tól-ig bruttóbanvagy netóban
ill melyik link adatai áll közelebb a valósághoz?
sürgős előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest