Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Nyunyu: minden olyan ígéret, ami nincs papírra leírva, az olyan mintha nem is lenne. Ezt már megtanultam, mert volt, hogy nekem is hatalmas bónusz volt beígérve, aztán a negyedét sem kaptam meg...
Ezzel tisztaban vagyok, elozo fonokom is igergetett fut-fat, hogy majd igy meg ugy lesz, aztan jottek a kifogasok, hogy miert nem tud annyit fizetni.
2 ev utan kapott ultimatumot, hogy vagy emel, vagy lepek. Nem akart emelni.
Kijelolt utodom persze sehogy sem boldogult a munkammal, sorra buktak az arra varo ugyfeleket, igy par honap utan vissza lettem veve, persze emelt fizuval.
Aztan a munka mennyisege tovabb sokszorozodott, fizu meg szokas szerint nem kovette, igy tavaly atneztem konkurenciahoz, tobbet ajanlottak, jobb feltetelekkel.
Persze mielott oda alairtam volna, kikertem a fonokom velemenyet, hogy tartja-e a tetet, vagy viszlat?
Nem akarta tartani, mondvan valsag van, olcsoert felvesz valami idomitott majmot, az is el tudja latni a munkat.Tegnap kerdeztem kedvenc exkollegat, szarul allnak de nagyon, eves premium osztas szokas szerint nem volt, most ketten is gondolkoznak azon, hogy le kene surgosen lepni.
Most kivancsi leszek, mennyire fognak megint befurodni a nagyobb projektekkel
(Konkurencia viszont csunyan benezte a piacot, aztan probaido alatt lapat lett a vege
Exhelyemre csak nagyon gagyi feltetelekkel akarnak visszavenni, kereshetek melot
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Asustor NAS
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest