Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TomPoe

tag

Sziasztok!
    Létezik jelenleg olyan multiplayer játék PC-n, amit ha megveszel (vagy előfizetsz), akkor onnantól kezdve nincs lehetőség további pénz elköltésére a játékon belül?
    Nem nagyon játszottam online játékokkal (szóval nem annyira követtem a trendeket) az utóbbi években, de a barátnőm fián látom, hogy mennyire negatív hatással vannak rá ezek a játékon belüli vásárlások. Próbáljuk vele megértetni, hogy attól, hogy viccesen néz ki a puskád, az az égvilágon semmin nem változtat, ez csupán külsőség, semmi más (most tekintsünk el a pay-to-win játékoktól). Angliában legalábbis nagyon úgy néz ki, hogy az a normális (trendi) hogy a gyerekek rendszeresen pénzt költenek ilyesmikre. Ő konkrétan az összes zsebpénzét erre költi. Nekem úgy tűnik, hogy a spórolás szót hírből sem ismeri. Mondjuk tény, hogy az apja sem segít a helyzeten, nagyon sok rossz szokást alakít ki miatta a gyerek, de ez egy másik téma.
    Szóval létezik ilyesmi, amit kérdezek vagy muszáj az offline játékokat erőltetni, ha ezt el akarjuk kerülni?

Új hozzászólás Aktív témák