Új hozzászólás Aktív témák
-
-
khalox
őstag
Ha tényleg szenvedni akarsz vele, akkor kézzel kell legyártanod, ha viszont megelégszel egy késztermékkel, amin minden rajta van, ami csak eszedbe juthat, akkor Bővebben: link
-
codec
senior tag
Igen, én is ezekből a mindenféle emergency boot cd-kből szedegettem össze a programokat(ahány cd annyiféle boot mérettel találkozam), de a menü részét azt nem igazán vágom, és az egy igencsak sarkalatos pont lenne.
Ha a menüt batch programozással meg lehet csinálni, akkor elvileg az menni fog. -
zLegolas
őstag
Ez marhára nem egyszerű, anno én is beleástam magam kicsit.
A lényeg: nem úgy megy, hogy felírod a cuccot a CD-re, oszt csinálsz egy scriptet v. bat-fájlt, és megy a szekér...Olyan progi sincs, amivel pl. menüt tudsz az ilyesmikhez (képfájlok), és kész...
Egyébként léteznek ilyesmik készen, keresgélj... pl. SystemRescue CD néven... -
codec
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy olyan boot cd-t(vagy dvd-t) csinálni, amelyről miután bebootoltam lehetőségem lenne választani, hogy éppen windowst telepítsek, esetleg particionáló, vagy vírusírtó, vagy egyéb programot indítsak.
Ami nem tiszta, hogy hogyan kell egy lemezt bootolhatóvá tenni?
Valamint hogyan kell ilyen válaszó menüt készíteni?
Van pár boot-os cd-képem, amelyekből kimenthető a boot rész, de méretben nagyon eltérőek. van ami 2kb viszont van 1,4mb-os is.
A programok, amiket a lemezre akarok rakni már megvannak, csak a boot meg a menüzésben kérnék segítséget.
Esetleg van olyan program ami a menüzést megcsinálja, vagy manuálisan kellene, tényleg tanácstalan vagyok.
Segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- OLED TV topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Macska topik
- Linux kezdőknek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest