Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
khalox
őstag
Ha tényleg szenvedni akarsz vele, akkor kézzel kell legyártanod, ha viszont megelégszel egy késztermékkel, amin minden rajta van, ami csak eszedbe juthat, akkor Bővebben: link
-
codec
senior tag
Igen, én is ezekből a mindenféle emergency boot cd-kből szedegettem össze a programokat(ahány cd annyiféle boot mérettel találkozam), de a menü részét azt nem igazán vágom, és az egy igencsak sarkalatos pont lenne.
Ha a menüt batch programozással meg lehet csinálni, akkor elvileg az menni fog. -
zLegolas
őstag
Ez marhára nem egyszerű, anno én is beleástam magam kicsit.
A lényeg: nem úgy megy, hogy felírod a cuccot a CD-re, oszt csinálsz egy scriptet v. bat-fájlt, és megy a szekér...
Olyan progi sincs, amivel pl. menüt tudsz az ilyesmikhez (képfájlok), és kész...
Egyébként léteznek ilyesmik készen, keresgélj... pl. SystemRescue CD néven... -
codec
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy olyan boot cd-t(vagy dvd-t) csinálni, amelyről miután bebootoltam lehetőségem lenne választani, hogy éppen windowst telepítsek, esetleg particionáló, vagy vírusírtó, vagy egyéb programot indítsak.
Ami nem tiszta, hogy hogyan kell egy lemezt bootolhatóvá tenni?
Valamint hogyan kell ilyen válaszó menüt készíteni?
Van pár boot-os cd-képem, amelyekből kimenthető a boot rész, de méretben nagyon eltérőek. van ami 2kb viszont van 1,4mb-os is.
A programok, amiket a lemezre akarok rakni már megvannak, csak a boot meg a menüzésben kérnék segítséget.
Esetleg van olyan program ami a menüzést megcsinálja, vagy manuálisan kellene, tényleg tanácstalan vagyok.
Segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Tudományos Pandémia Klub
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jogász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest