- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Showhai
tag
válasz
olbaidhun #1349 üzenetére
Elöljáróban annyit, hogy a hardverem miatt nem fut minden röccenésmentesen. Kéne 2x3GHz az üdvösséghez, ahogy nézem. De az új belépő szintű laposok szerintem hozzák, amit kell, még Intel HD-vel is, hiszen itt még kevesebb kakaót igényel az emu, de procira itt is szükség van.
Amik nemigen futnak nálam azok az open-world cuccosok, pl GTA, vagy a Spiderman 3. A kocsikázós meg csépelős játékok viszont simán. Jelen formában csak annyit tudok tenni, hogy egy általános leírást dobok az emuról, a konfigolás mi-micsoda résszel, a buktatókat kifejtem, meg hogy milyen játékok mennek a budget konfigon. Aztán bővítem a cikket, ahogy hozzájutok más hardverekhez (a közelben lesz más is talán tesztelésre). Az emunak van androidos verziója is, szerintem 4 mag alatt nem érdemes hozzákezdeni, két maggal próbáltam, katasztrófa. Az is ingyenes, és teljes funkciós, van "fizetős" is a marketen, de csak donate célokból.Amíg meglesz a cikk, írhatna mindenki valami játékot, amit megnéznék, hogy müxik-e. Az egy dolog, hogy szaggat nálam majd a fele
de a kompatibilitás sem mindegy.
Az eddigi eredmények:
Tekken 6 : 30 FPS, teljes kompatibiliás, szűrőkkel (4X AF, 4X PSP felbontás, vignette/bloom, spline high, audio high) - 100%
Driver 76 : katasztrófa, durva grafikai glitchek, vagy tök fekete képernyő, de az open world miatt amúgy is szaggatott volna - 10%
Burnout Revenge : még csak be sem olvasta az emu, megpróbálom "újragrabbelni az ISO-t" 0%
Colin Mcrae Rally 2005 Plus - 100% (lásd Tekken)
GTA Vice City Stories - Maga a játék tökéletes, semmi hiba, de szaggat eléggé = 70%
Spiderman 3 : 70% (lásd GTA)
Sega Rally Revo : az égbolt hiányzik (fekete), de sebességproblémái nincsenek = 60%
Ridge Racer 2 : Egy érdekes ghosting effekt van rajta, mintha egy szélvédő lenne előtted, ami nagyon visszaveri a világot, de csak kb 30% alphával. Sebesség tökéletes. = 60%Képek:
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest