Legfrissebb anyagok
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Előző két évben indultam én is, és idén sem szeretném kihagyni de elég két esélyes a dolog
Van régebbről egy egyszerűbb házam, ami nem készült el teljesen, lehet ezt befejezem, végülis talán pont lenne rá idő, 1,5 hónap. Más gépházat idén nem nagyon terveztem, egy elképzelésem volt, de aztán azt félretettem, illetve egy másik, de az meg nem csak egy gépház, ezt remélem jövőre el tudom készíteni.
De biztos vagyok benne, hogy ezen a versenyen is remek alkotások fognak szerepelni, nézőként tuti ott leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest