- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mec
aktív tag
elkészült a MTH-os összefoglaló cikk, köszönet még egyszer a segédanyagokért az XtwinZ OC TEAM-nek.
-
Achill3uS
nagyúr
Elkészült végre a mod-tech HALL 2007 Overclocking Show beszámolója
[link]
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Basszameg, nekem azt mondták, hogy a mobilshow utáni 7végén lesz
Akkor ezt bebuktam..
-
KrAt
veterán
Over / Achi: ti kinn lesztek, csináltok vmi frankót? Akkor kimegyek, megnézlek titeket
-
gael
tag
Én is azt várom ,hogy végre valaki (Achilleus-Overlocker)kommentálja az eseményeket.
Szombaton voltam ott kb. 2 óráig ,pont amikor az abit lapos konfigot pakolták össze ,de az istennek se akart elindulni.
Csináltam pár képet ,hamarosan földobom valahová, igaz csak száraz jeges show volt ,de az is tetszett . -
M_zolee
csendes tag
Szevasztok!
Nem volt senki rajtam kívül az MTH-n, mert senki nem ír semmit róla?!
Nekem ez volt az első alkalom, hogy kint voltam.
Igaz kicsit kevés gép volt kiállítva, de ettől függetlenül nagyon tetszett!
Ha valaki csinált a nitro-s show-ról képeket, az felrakhatná! -
-
Finwe
őstag
Mikor lesznek árak
Még mindig ''hamarosan'' a státusza.
szerk: Egyébként szombaton vagy vasárnap érdemesebb kimenni? Mikor lesznek/lesztek ott többen?
Finwe
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Nah nagy nehezen én is elvileg kint leszek,benveztem,beaktiváltak,bár addig még van mit csinálni a kábelekkel.
Szal kell egy kis átalakitás,de ott leszek mostmár siznte biztos.
-
Dracula
őstag
Már 6. éve?
Első 4-en kint voltam, tavaly nem (nyaralás).
Emléxem még a Karton galériásokra, feeling volt, aztán a hotelben... A BNV-n valahogy más. Nem rossz de...
Az elsőn még a 2 házam is kinn volt, igaz csak szolíd modding
Esetleg kinézek.
Üdv! -
Mec
aktív tag
befutott még pár nevezés, meg a programok is szerveződnek, unatkozni nem fogunk
ha minden igaz, én gravírozást meg egyéb kombigépes bemutatót tartok, zERo is ígért egy kis élő moddingot.
Aki még jelentkezne a gépével, szerintem az még próbálkozhat nyugodtan. -
Achill3uS
nagyúr
egész hétvégén kint leszünk, mert elég sok procit szeretnénk tesztelni, de egyelőre az ln2 utánpótláson múlik minden, kül. ''csak'' dryice lesz..
egyébként a programterv kint lesz a blog-on remélem már a rendezvény előtt 1 héttel..
gyertek csak, mert sajnos a modderek ugy néz ki nem erőltették meg magukat idén azzal a 13 nevezéssel -
Achill3uS
nagyúr
hát a tavalyi topic-ban sokkal nagyobb láz volt.. mivan gyerekek?
nah kicsit reklámozom - alairas
up
[Szerkesztve] -
Overlocker
veterán
UP
-
Mec
aktív tag
hamarosan lezárul a nevezés, nem akarom elhinni, hogy ilyen alacsony az érdeklődés idén
mi van veletek modderek? -
Mec
aktív tag
indult egy szavazás a kiállítással kapcsolatban:
http://www.radikalmod.hu/index.php?p=5&x=ne&y=3481 -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #10 üzenetére
ezt majd s3nki-ékkel megbeszéljük
de remélem kint leszünk, és sokkal nagyobb bulit csaphatunk -
Overlocker
veterán
modding only? nem találom a tuning szót
tavaly mintha lett volna. Na mind1 sztem kinnt leszünk, mostmár hogy biztos lesz, muszály akkor elintéznünk azt hogy folyékony nitrot hadd használhassunk benn!
Esetleg ha tudsz segíteni ebben, megköszönném. Adnánk egy kis élő show-t
Thx, az infot..
[Szerkesztve] -
GG888
senior tag
Én kint voltam az elmúlt 2 MTH-n, de csak mint néző...Ha jobban rászánnám magam, akkor talán beneveznék indulónak is, de nem hiszem, hogy lenne esélyem....
Idén is biztos, hogy kint leszek -
harry
veterán
Előző két évben indultam én is, és idén sem szeretném kihagyni de elég két esélyes a dolog
Van régebbről egy egyszerűbb házam, ami nem készült el teljesen, lehet ezt befejezem, végülis talán pont lenne rá idő, 1,5 hónap. Más gépházat idén nem nagyon terveztem, egy elképzelésem volt, de aztán azt félretettem, illetve egy másik, de az meg nem csak egy gépház, ezt remélem jövőre el tudom készíteni.
De biztos vagyok benne, hogy ezen a versenyen is remek alkotások fognak szerepelni, nézőként tuti ott leszek. -
AMD Power
titán
Tavaly sajnos nem voltam kint.
Szó szerint elfelejtettem.
Elötte lévő évben viszont voltam. Remélem most újra el tudok majd menni. -
Mec
aktív tag
2007. szeptember 8-11. - én ismét megrendezésre kerül az MTH2007, hazánk hatodik élő modding versenye.
A kiállítás időpontja 2007. szeptember 8-11., helyszíne pedig a Hungexpo B pavilonja. A rendezvény az InfoMarket kiállítás részeként, amellett kap helyet.
Indulhat tehát a készülődés! Versenyzőinknek még van idejük felkészülni és nemzetközi szinten is bizonyítani rátermettségüket. Versenyszabályzat hamarosan!!!
Fontos: A versenyre való jelentkezés feltételei a szabályzatban lesznek, ezért annak megjelenése után várjuk a nevezéseket csak.
Bővebb infó: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Spórolós topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- EKWB DDC 3.1
- Raijintek CRATOS 850 WHITE 80 PLUS Gold, 90% moduláris 5 év alza gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest