Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDMI topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Előző két évben indultam én is, és idén sem szeretném kihagyni de elég két esélyes a dolog
Van régebbről egy egyszerűbb házam, ami nem készült el teljesen, lehet ezt befejezem, végülis talán pont lenne rá idő, 1,5 hónap. Más gépházat idén nem nagyon terveztem, egy elképzelésem volt, de aztán azt félretettem, illetve egy másik, de az meg nem csak egy gépház, ezt remélem jövőre el tudom készíteni.
De biztos vagyok benne, hogy ezen a versenyen is remek alkotások fognak szerepelni, nézőként tuti ott leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Adventi kalendáriumok
- Elektromos autók - motorok
- Diablo IV
- TCL LCD és LED TV-k
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Linux kezdőknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Van régebbről egy egyszerűbb házam, ami nem készült el teljesen, lehet ezt befejezem, végülis talán pont lenne rá idő, 1,5 hónap. Más gépházat idén nem nagyon terveztem, egy elképzelésem volt, de aztán azt félretettem, illetve egy másik, de az meg nem csak egy gépház, ezt remélem jövőre el tudom készíteni.