Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett a hardverszállítmány
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Előző két évben indultam én is, és idén sem szeretném kihagyni de elég két esélyes a dolog
Van régebbről egy egyszerűbb házam, ami nem készült el teljesen, lehet ezt befejezem, végülis talán pont lenne rá idő, 1,5 hónap. Más gépházat idén nem nagyon terveztem, egy elképzelésem volt, de aztán azt félretettem, illetve egy másik, de az meg nem csak egy gépház, ezt remélem jövőre el tudom készíteni.
De biztos vagyok benne, hogy ezen a versenyen is remek alkotások fognak szerepelni, nézőként tuti ott leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DJI topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SörcsaPH!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van régebbről egy egyszerűbb házam, ami nem készült el teljesen, lehet ezt befejezem, végülis talán pont lenne rá idő, 1,5 hónap. Más gépházat idén nem nagyon terveztem, egy elképzelésem volt, de aztán azt félretettem, illetve egy másik, de az meg nem csak egy gépház, ezt remélem jövőre el tudom készíteni.