- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Bizony, egy év múlva megint tali
Ha több szakmai díj nem is lesz, legalább a szavazáson kellene változtatni valamit
ez tényleg nagyon gáz.
bzoley - egy nyakbavaló jó lenne, a versenyző számával, esetleg nevével (valahogy csak meg kell szólítani). Persze én sem szavaztam - bár páran buzdítottak, hogy erre, erre, de mondtam, hogy kösz inkább nem
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Szerintem a többiek nevében is köszönöm, hogy itt is ''megszólalsz''!
Mi is köszönjük, hogy részt vehettünk a kiállításon és a versenyen is.
Pár apróság, amit esetleg felírhatnál a következő MTH-hoz.
A versenyzőket(főleg a látogatók) nem nagyon lehetett párosítani a géppel. Akik ismerték egymást, ilyen gondjuk nem volt. Szóval, ha pl. uaz a sorszám ott lógott volna a versenyzőkön is, talán a látogatók is hamarabb megszólították volna a gép gazdáját, ha a közelben sétálgat. Kicsit nagy volt a zsúfoltság(ez csak egy megjegyzés)
Szakmai részbe nem akarok belebonyolódni, valószínűleg más véleményen lennénk.
A szvazólapok miatt nem kell (túl nagy) felelősséget vállalnotok. Ez a látogatók és a versenyzők sara. Én nem is szavaztam, mert magam ellen nem akartam szavazni, a sajátomra meg nem lett volna etikus. De sajnos előfordulnak ilyen emberek, ezen nem csodálkozok. Szerintem nyugodtan megírhatod a cikket, hagy szégyeljék magukat el legalább egy kicsit. -
Xantomas
őstag
(oh, konkurens fórumba?
de nekem pszt
)
Meg kell hagyni hogy az első közönségdíjas szerintem se érdemelte meg az első helyezetet, max a harmadikat... Bevallom kicsit forrni kezdett az én fejem is mikor a vélhetően apuka a kezembe nyomta a kitöltött szavazólapot (2x-is, másodjára próbaként, de úgy érzem elég jellegzetes fej és testformám van, és a beszédemről is elég könnyen kitűnök a sorból, hogy ne lehessen véletlenül se összetéveszteni valakivel )... vagy ennyire hajtott valamire a nagy hevületben, vagy ennyire vak, hogy nem vette észre hogy nemsokal 11 utántól ott legyeskedtem mások, gépe körül, és ha éppen volt bennem annyi energia és pihentség akkor kérdeztem (ami azt feltételezi, hogy nekem is közöm volt a dologhoz).
Nem lehordani akarom, mert tényleg miniatür részletekig kidolgozott, és precíz munkával volt ott, de nem a legötletesebbel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest