Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Minden bejegyzést átszoktam nézni, amit a Revo talál és csak azt törlöm, amiben biztos vagyok, hogy az adott programhoz tartozik. Az msn maradványok mind hozzá tartoztak, az elérési út nevéből látszott.
Nálam a 2009 első verziós messenger volt a legstabilabb, normálisan működött, aztán elkezdődtek az erőszakos frissítések a vagy telepíted az újat, vagy nem használhatod módszerrel és így kötöttem ki a 2011-nél. Annyit vettem észre, hogy nagyobb lett a mérete és a futó folyamatoknál 2-vel több lett, ami miatt szinte minden leállításkor a Win kiírta egy pillanatra, hogy még a háttérben dolgozik valami...Nevetséges a módszerük, hogy mindent erőltetnek biztonságra hivatkozva. Írják ki, hogy az adott verziót már nem támogatják és saját felelősségre lehet használni. Már nem is érdekel, hogy törölnöm kellett, de vicc, hogy saját rendszerükre sem képesek normális eltávolítót írni.
Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest