- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- OLED monitor topik
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- HTPC (házimozi PC) topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
furic
csendes tag
Sziasztok!
- Lehet valahol ténylegesen linuxos Asus Eee PC 1000H-t venni?
Sok helyen ki van írva, de ahol valóban kapható is, olyat nem találtam.- A windows-os 1000H-hoz adott Windows eltér a normál Windowstól?
Tehát ha linuxosat veszek, formázom a vinyót, és a saját windows-omat rátelepítem, akkor bizonyos funkciók nem működnek majd? Ugyanez a linuxos verzióra is igaz, tehát mondjuk egy mezei Debiannal egyes dolgok nem működnek? (Gondolok itt például a processzor túlhajtásra és visszafogásra, a felbontás gombnyomással váltására.)- Igazából sima windowsos 1000H-t sem találok, kapható egyáltalán ez a széria, vagy még nem hozták be az újabb adagot a nagyker-ek?
Köszi ha válaszoltok a kérdéseimre!
-
furic
csendes tag
Szia Dzsez_!
(Mi ismerjük egymást a Drupal révén
)
A Wind fedelének rúgózása nem tetszik, és csak 3-cellás akksival kapható.
Nem tudom lehet-e a Wind-et nálunk XP nélkül venni... ja és nincs benne n-es WLAN, meg valami más is volt még, ami miatt 1000H-t inkább vennék... de most nem jut eszembe. -
furic
csendes tag
Nem találok sehol linuxos Asus 1000H-t (160GB HDD, 6cellás, 95-98e Ft).
A neten úgy néz ki, mintha sok helyen árulnák, de már a harmadik cég mondja, hogy a nagykerben/beszállítónál nincs.
Tudtok egy helyet (budapesti vagyok), ahol kapható? -
furic
csendes tag
Van valakinek infója arról, hogy a sima Acer EEE PC 1000 (tehát nem 1000H) mikor jön hazánkba? Link (angol) | WikiPedia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- Fujitsu Lifebook E546 (i5 6300u, 8GB DDR4, 256GB SSD)
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4 ujjolv IR kam gar
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged