-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanthomee
tag
Azért az árát is megkérik szépen: "A Fujitsu a 280x207x27,3 milliméteres noteszgépe nem tartozik a legolcsóbbak közé, ára 3000 dollár körül alakul, de egyelőre csak Japánban lehet megvásárolni."
Ha ilyen gépet szeretnél, tényleg nem jó helyen jársz. Hasonlót a főnököm is vett már vagy négy éve kb. 500.000 Ft volt akkor. Csak mint ahogy te is mondtad, az ASUS feltalálta már ugyanezt egy kicsit butítottabb változatban, és jóval olcsóbban.
És hívod aminek akarod, de ez egy más kategória. 12"-osat ebből pedig soha nem fogsz kapni, mivel az Intel, és a Microsoft is megszabta a gép határát: 10"-ban. Ennél nagyobb gépet ők is subnotebooknak hívnak. -
fanthomee
tag
-
fanthomee
tag
válasz
BloodRay #835 üzenetére
Szerintem sincs semmi gond az ASUS-okkal, bár természetesen egyedi hibák minden gépnél előfordulhatnak. Én erről az akkus hisztiről is csak ebben a fórumban olvastam, máshol nem is említik ezt a dolgot. Arról nem is beszélve hogy az még tényleg a 900-as gépekről szólt anno. A Wind-nek is vannak hibái, az új tapipadot sokan nem szeretik, a ventilátor is szeret zajongani. Példa...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- Fujitsu Lifebook E546 (i5 6300u, 8GB DDR4, 256GB SSD)
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4 ujjolv IR kam gar
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest