- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vaku topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
stevewonder #16558 üzenetére
Nem röhög, mert jön a BSA!
-
Gabor970
addikt
válasz
stevewonder #16552 üzenetére
sajna nemtom. A plazma TV topicba linkelt be valaki kb 3 napja egy euronics szórólapot valami panasonic TV miatt, és azt néztem végig, ahol feltűnt ez a vaio 125e Ft áron.
-
NathanCullen
senior tag
válasz
stevewonder #16385 üzenetére
Ha garantált, hogy nagyon jó állapotban van, hibátlan a v130 és még pár hónapos csak, akkor jobb vétel, mint a Vaio YB, külön kategória a kettő.
-
stevewonder
aktív tag
válasz
stevewonder #16385 üzenetére
Jah... Mindegyik 120k lenne
-
Mercutio_
félisten
válasz
stevewonder #16278 üzenetére
Nekem is általában 1/2 évben 1* támad hozzá kedvem az asztalin is, pedig 22"-os IPS-paneles TFT van előttem
-
Mercutio_
félisten
válasz
stevewonder #16272 üzenetére
Miért ne fordulna meg a fejében, rég klasszikus játékokat (DiabloII, Starcraft, Warcraft, stb.) néhanapján szívesen elővesz az ember és azok, de mint azt korábban linkelték még a Crysis is el-el szalad már ezeken a CPU-ba integrált VGA-kon.
Gabor970: Szívesen.
-
haris
őstag
válasz
stevewonder #16265 üzenetére
Lenovo tapipadja win7 alatt elkeserítően rossz, azért ezt is vedd figyelembe. Ubi alatt sem tökéletes, de valamivel jobb. A sokat szidott Asus tapipadját visszasírom.
A samsung az csak egy samsung, ahogy mondod. Én ezt dícséretképpen szoktam elsütni. Rengeteg samu cuccom van, és mindet imádom .Na jó a Monte-t nem annyira, de a TV, monitor, VHSkamera, video, a régi mobilom, több HDD (külső és belsők) mind tökéletesen elégedett voltam és vagyok velük. Szóval én bízom a Samsungban.
Vannak Sony cuccaim is, azokkal az a bajom, hogy általában túlárazottak a termékei. Lásd ezt a Vaio-t is. Ráadásul úgy olvastam, hogy elég háklisak a cuccaik, és sokszor a hivatalos meghajtókkal nem szeretnek menni. De ez lehet csak urban legend, mert ilyen tapasztalatom nincsen, mert inkább HiFi cuccaim vannak sony, ott meg nem frissítgetek drivert.
-
Mercutio_
félisten
válasz
A Samu eléggé rendben van, nem kell tőle félni, a Dell i3-380UM procija és a benne lévő integrált VGA is gyengébb, mint az i3-2310M-ben a HD3000
Videóra, alap dolgokra, régi játékoknál hasonló teljesítményt hoz mint a Brazos-ok, plussz a quick Sync videó, ami HW-szinten támogatja a videók átkódolását, negatívum, hogy bizonyos verziójú videók lejátszásánál a képpel gondok vannak (de ez a régebbi i3-nál is megvan)
Az a SONY modell az amit a Samuról gondolsz, egy a név és a design miatt kissé túlárazott, de egyébként semmi extra cucc.
NathanCullen: E125 az matt kijelzős
-
NathanCullen
senior tag
válasz
samsung 3-as széria i3-al 155k
Ha nem számít az ár, akkor ezt.
dell v130 i5-el, használtan kétésges garral, de új állapotban 120k
Ha jól tudom, ebben még nem Sandy Bridge proci van. Plusz kétséges garancia, plusz használt ahogy írod...
sony vaio yb széria e350-el 120k e450-el 130k
Ez is nagyon jó gép. Ha 120k-ért veszel akkor inkább talán ezt, mint az E125-öt.
lenovo e125 117k
Ha 120k-ért kapsz egy Vaio-t akkor inkább azt, mert ha jól tudom az E125-ben is fényes kijelző van, szóval a matt kijelző sem szól mellette. Azonban a Vaio is van olyan nagy brand, mint a ThinkPad, bár más célközönség... De ha megteheted, akkor inkább a Samsung a listából. Abban nagyon jó az akkumulátor, matt a kijelző, valódi subnotebook erős hardverrel és nagyon szép plusz vékony és könnyű is.
-
Mercutio_
félisten
válasz
stevewonder #15564 üzenetére
Élőben kellene látni, hogy tényleg van-e lényeges vastagságbeli eltérés a 2 netbook között, vagy csak a más szögből/módon fotózás miatt tűnik a kinyitott Acer vékonyabbnak, itt pl. hasonló vastagságúnak látszik
-
Mercutio_
félisten
válasz
stevewonder #15531 üzenetére
Az új E-450-es procival szerelt Lenovo S205 pink színű, az nem jó?
-
Motaba78
addikt
válasz
stevewonder #15531 üzenetére
kék és fekete van belőle.
-
haris
őstag
válasz
stevewonder #15451 üzenetére
ja igen, két dolog, amit a csajok pozitívan értékelnek az e125-ön:
- világító i betű a tenyértámaszon és a fedlapon (x121 is ilyen)
- soft touch fedlap. Eddig mindenki meglepődött amikor először kézbevette, jó megfogni. -
haris
őstag
válasz
stevewonder #15440 üzenetére
azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy az E125 touchpadja sem semmi. Inkább úgy mondanám csapnivalóan rossz. Ha nem lenne trackpoint, azonnal vinném vissza gariban annyira beállíthatatlan. Igaz nem nyikorog, a billentyűzete hangtalan gépelés közben, az egérgombok hangtalanok, de a touchpad minden kritikán aluli, vagy lassú minta dög, vagy ha növelem a sebességet, akkor félrecsúszik összevissza tapizáskor.
Amúgy a gép szenzációs, baromi halk, kb 7óráig megy wifivel akkuról, a kijelző tűéles (a betekintési szögek már nem olyan jók, de ez egy netbook, amit szinte csak ölben használok, így kit érdekel), nagyon megéri a pénzét. -
Norbi14
senior tag
válasz
stevewonder #15442 üzenetére
Hopsz, igen elnéztem
-
Termi16
őstag
válasz
stevewonder #15423 üzenetére
Hali!
Én végigtelefonáltam vagy 6 boltot és bementem 4 plázába is, sehol sincs most belőle készleten, rendelni lehet, de elég szinte mindenhol több hét, mire megjön. Szóval szerintem nem túl sanszos, hogy találsz belőle boltban, raktáron ráadásul kibontottat.
-
Mercutio_
félisten
válasz
stevewonder #15423 üzenetére
Pedig S205-ből már van E-450-el szerelt PINK színű is
CzDani: Acer netbookok rendben vannak, (nem matt a kijelzőjük, de az normális HW-val szereltből csak az IBM-ekben van) érdemes venni hozzá garancia kiterjesztést 2 évet (ezt a vásárlást követő 360 napig megteheted, hogy van-e feltétele, azt érdemes megkérdezni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- PlayStation 4
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 (83DF002EHV) - 3 év garancia
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 240Hz QHD / i9-13900HK / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe BESZÁMÍTOK
- MacBook Air M1 13"/8GB/256ssd/1-3 hónap gar./1-3 hónap gar./Akku 84%/p4205
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Microsoft Surface PRO 5 12,3col 2K TOUCH Intel core i5-7300 4gb DDR4 ram 128gb ssd win11
- Apple Macbook Pro 13" - M1 / 16 GB / 512GB / Touchbar / 91% Aksi + Ajándék Hyperdrive SOLO USB-C Hub
- MacBook Pro 15 , 2012
- MSI Thin 15 - 15.6" FHD IPS 144HZ / i5-12450H / 16Gb / 512Gb PCIe 4.0 / RTX 4050 6Gb / AX / HUN
- Ujszeru Acer Aspire 3 Hibatlan M2 SSD 15.6 Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest