- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
philoxenia #8031 üzenetére
egy bármilyen formában is , de használt gépről van szó....
Csak nem sikerült visszaolvasni... link
Jogilag és egyébként is új, az enyémet előttem bontották ki a lematricázott dobozból. Mivel ez egy fórum, ezért többnyire személyes véleményeket írnak a felhasználók, így én is, magamat pedig következetes embernek tartom, olyat veszek, ami szerintem jó, ha nem haragszol, ezt fenntartom a továbbiakban is. Olyat SENKI sem írt HP 5101-ről, hogy "nálunk" vedd meg, egyedül a Dell volt így reklámozva, az is egy személy által. Amúgy nem értem mi a problémád, tisztogatni szeretnéd a személyes felhasználói véleményeket egy szakmai topikban?
És igenis kiváló vétel, új ára ezzel a felszereltséggel 130-140 ezer Ft lenne, 80-ért ugyanazokkal a feltételekkel szerintem jó üzlet, szerencsére a többség szintén így látja.
#8032: még csak jogilag sem az
philoxenia: A lötyögés azért túlzás, ha mozgatom, akkor függőlegesen mozog, kb fél millis holtjátéka van. Amúgy olyan szinten van összerakva, hogy abba senki sem tudott belekötni, notebookcheck.com, laptopmag.com, cnet stb. Gondolom ha gáz lett volna az összeszerelés minőségével, kibukik. A HP egyébként üzleti szériába szánta, a ProBook széria kistestvére, nyilván presztízstermék is a netbookok szegmensében (az ára is oda pozícionálja). Az akku valószínűleg a kilógás miatt mozog, de az említett módon pillanatok alatt orvosolható, szerintem ez nem egy komoly probléma, viszont megemlítettem a korrekt tájékoztatás jegyében (ahogyan azt is, hogy nem a leghalkabb, meg az alja elég melegedős) - viszont ezeket leszámítva tökéletes. Nem tudsz még egy ilyen felszereltségű netbookot mutatni még 100-ért sem, nem hogy 80-ért. Ahogyan Saint_ is említette, az Asus, Acer Msi triumvirátus nem említhető egy lapon ezzel, max a Compaq, ami kifejezetten low budget széria.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
philoxenia #8031 üzenetére
jogilag használt. olvass utána.
de azt hogy érted, hogy nálunk is meg lehet venni?
azért szoktuk emlegetni azt a 2-3 boltot, hogy az átlag, nem túl felkészült user, aki csak acerben meg asusban, meg esetleg msi-ben gondolkodik, tudja és lássa, hogy a kis pénzéből jobban és sokszor olcsóbban tud vásárolni.
egyébként nem kell megköszönni, páran szívesen leírjuk ezt többször is, és ha jó akció van, linkeljük, vagy leírjuk. irtam én már akciót máshonnan is. de egy moderátornak nem kell(ene) mondanom, hogy olvasson vissza.
egyébként, törölj csak bármit, elvégre szíved joga, ha már a jogod megvan hozzá. alkalmasságod mondjuk nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest