Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Topitom
üzenetére
Köszi a segítséget, éppen most olvastam ezt én is. Lehet, hogy akkor narancssárgára értik a sárgát, mert ennyiből az is lehet. Elképzelhető, hogy a kapacitáscsökkenés miatt jelez mondjuk? Mert amúgy más egyéb hibát nem tapasztalok rajt, lemerítettem kétszer is a minap meg fel is töltöttem. A jótállásos csere igazából nálam körülményes lenne, bár még egy éven belül vagyok, de postázni kellene az egészet az ország másik feléből, nem sok kedvem van hozzá. Ha egyébként probléma nincsen vele akkor használom így, aksiról alig megy, ha pár perces áramszünetet átvészel az már bőven elégséges számomra. De még bír azért 1 órát is talán, annyit írt neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest