Hirdetés
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Apple asztali gépek
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Sziasztok!
(#7276) Jetyke: Az "Anus" már önmagában is a gyártó fikázása gúnynévvel. Ez tulajdonképpen felér egy hírnév rontással is.. azzal nincs semmi baj, ha véleményed van, és szerintem az sem baj ha ide írod le, hogy pl. neked a Wind miért tetszik jobban, mint az Asus EEE PC, de nem ebben a formában, mert ez szimplán és egyszerűen fikázás. A véleménynyilvánítás szabadsága mindenki számára alanyi jog, de ezzel nem sértheti mások (és ebbe beletartoznak a jogi személyek is) jogait.. nekem meg a jó érzésemet is sérti, ha ilyet olvasok.
(#7279) EmThor: Én használok Photoshopot, gond nélkül megy a legújabb verzió. Én is kisebb munkákra használom, nagyon kevés effektezést használok, de azt is elbírja simán. Ez szerintem alapvetően RAM függő.. 2GB RAM pedig bőven elégséges hozzá. Még ehhez használati szinten hozzátartozik, hogy nekem folyamatosan annyi ablak van nyitva, hogy szinte csak két sorban férnek el, és a böngészőben is egyszerre 4-6 weboldal van megnyitva, és ezzel sincs semmi gondja, soha nem lassul be.
Egyébként én az E-digitalban vettem az enyémet és csak jót tudok mondani a cégről, nagyon korrektek.
Szerintem a pixelhibától nem kell félned, MSI notebookoknál elég ritka ha jól tudom, és ahogy feljebb írta is már valamelyik fórumtárs, elég jó a minőségbiztosításuk, tehát kicsi az esélyed rá.
Viszont ha nagyon tartasz tőle, akkor vedd meg a Wind-et a notebook.hu Váci úti üzletében, mert ők - nekem legalább is azt mondták - ha kell kinyitják, és megnézik hogy van-e ilyesmi baja.És mégegyszer (#7282) EmThor: szerintem jó a hangszórója, én néztem már rajta filmet (haha
), és nem utolsó sorban a hang maga mint olyan sem rossz, tehát ha rákötöd hangszóróra. Én fülhallgatóval szoktam hallgatni pl. zenét (egy nem gagyin), és szépen szól.. végül is nagy csodát nyilván nem kell tőle várni, de azért teljesen élvezhető.(#7283) TexT-BoY: Hol, mennyiért? Engem is érdekel a dolog.. nagyon böszme?
Hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Villanyszerelés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Napelem
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), és nem utolsó sorban a hang maga mint olyan sem rossz, tehát ha rákötöd hangszóróra. Én fülhallgatóval szoktam hallgatni pl. zenét (egy nem gagyin), és szépen szól.. végül is nagy csodát nyilván nem kell tőle várni, de azért teljesen élvezhető.