Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zola007
    veterán

"Ma vagy holnap felrakom Fpéter utólagos engedélyével újra a helyes leírást és feltöltök valahova egy, már átszerkesztett winflasht, mivel meglehetősen sokan rontják el.
    Esetleg egy moderátort megkérek, hogy a módosított winflash linkelje az ő hozzászólásához."

Zola007:

http://financemanila.net/2008/10/how-to-flash-and-overclock-msi-wind-with-109-bios/

itt minden le van írva, és A MÓDOSÍTOTT WINFLASH VAN, 1.09-ES WIND bios-szal.
    én is ez alapján csináltam, kezdőknek pluszban még segít is az overclock-kal, nemcsak a bios upgrade van benne.
    ha valaki megcsinálja, akkor sztem ezt az oldalt kell 1-az-1-ben lefordítani

Nem néztem meg a linket korábban, azt hittem, hogy usb bootos megoldást takarja
    De amúgysem jobb mint a Péteré, ráadásul hosszabb és kűfődi nyelven vagyon írva.
    Azért örülök, hogy mükszik a géped.
    Gondolom tényleg sokan baxhatták el, hogyha a módosítottat rakták fel.

Egyébként gyanús volt hogy miért változtatták meg a bios fájl nevét, ezért megnéztem kódban és bizony tartalmaz eltérést, bár nagyon keveset
    [link]

Na ez a két sor felcserélése a funkcióhozzárendelés az egyes gombokhoz, tehát ezzel moddolták az FN és CTRL funkcióit

Új hozzászólás Aktív témák