Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zola007

veterán

válasz zezoka #6352 üzenetére

Igen, pont erre az elektronikára céloztam mikor a direkt töltést írtam. Gyakorlatilag 3 darab sorba kötött 3,7 V-os lítium elemről van szó.
    Valóban nem tudnád úgy visszapakolni, hogy ne legyen nyoma gari szempontjából.
    Ebben a helyzetben vagy próbáld ki a hűtős megoldást a kémai folyamatok regenerálására és ne használd az akkut 1-2 napig, hogy generáljanak egy alapfeszültséget.
    Illetve gariba lehet még visszavinni, de ott eltölt 1-2 hónapot, mire kicserélik.

Mondjuk írtad, hogy neked annyira nem fontos a mobilitás, így el leszel nélküle is addig

Van egy sanda gyanúm, hogy a töltőáramkör halt meg, nem maga az akku.
    Mivel 100%-t jelez feléd és tölteni sem akar, így vagy érzékelő szinten van vele gond, vagy pedig töltene ő szerencsétlen, de eltörhetett valamelyik kis vezető (mondjuk levált a forrasztás) és valamelyik ágon nem kap szuflát, esetleg nem tud leadni.

esetleg még egy használható ötletem lenne: Próbálj írni a wind fórumon a "The Tech Guy" nevezetű srácnak, aki az akku hacket elkövette, hátha ő tud valami használhatóbbat mondani neked erre a problémára.

Új hozzászólás Aktív témák