Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Chromecast topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
És oda (Albacomp) minden papír nélkül is vihetem, mert a garipapír is a boltnál van (mert ez ilyen spéci, céges elszámolással lett véve). LEgegyszerűbb ez lenne, mert akkor odavinném, vagy azt mondanák , h nem, vagy azt, hogy oké, és mindjárt oda is adják. Igaz h 100km, de ennyit megérne.
Jaja, én is ilyesmire gondoltam, h majd valakivel boltolok, lévén nekem nem fontos az üzemidő, tényleg csak szünetmentes szerep, nameg míg átviszem a lcd tv mellé, hogy vga-val rádugjam, ne kelljen kikapcsolni azalatt a pár méter alatt.
Szerintem se célszerű, nem úgy van a nagykönyvben, azzal nem is vitatkozok! :-))) Viszont kikapcsolt töltőnél ugye a pufferkondik simán kiürülnek (sajnos, pedig milyen jó lenne ha nem), bedugáskor meg ha át is megy egy tűimpulzus, simán elnyelődik a kondi töltésére. Na mindegy, nem is erről akarok, hanem:
Mennyi lehet egy használt 3 cellás aksi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Google Chromecast topic
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor X5c Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest