Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
A memóriának két slot van,tehát 2x1gb vagy 2x2gb biztos belemegy.Ha jól tudom 1db 1gb-os modullal árulják igy egyszerű a bővítése.A 667-es memórát támogatja,de a 800-asat sztem nem mivel a leggyorsabb atom proci fsb-je is 533.Ettől fuggetlenül működhet benne a 800-as ram is csak lasabban.
Az hogy az atom proci gyenge szerintem túlzás és relatív is.Egy quad-hoz vagy c2d-hoz képest biztos jóval gyegébb,de azokra a feladatokra bőven elég amire tervezték.Én még emlékszem,hogy a régi 600-as p3-asnak sem volt baja ha egyszerre több alkalmazás futott (xp-n office+autocad+net) ,ha mégis akkor az inkább a gépek kisebb memória tartalma miatt volt.Na már most ez annál azért mérföldekkel jobb és kicsit a memória is jóval több.Attól nem kell félni,hogy perceket kell várni egy-egy alkalmazásra.
Én inkább arra lennék kiváncsi,hogy milyen módon bővithető a kicsike.Pl ha vinyót akarnék benne cserélni vagy memóriát akkor is szervízbe kéne vinni vagy csak kicsavarozok 2 csavart az alján és otthon is megoldható. Próbáltam képeket keresni az aljáról de nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pánik a memóriapiacon
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Acer nitro 5 AN515-42 R7TX olcsón, RAM nélkül!
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- Eladó, Lenovo G 50-70 laptop
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest