Új hozzászólás Aktív témák
-
Illető
tag
Áhhá!
Eddig fel sem tűnt ez a topik, pedig már keresgéltem is, én meg a cikk hozzászólásainál erőlködöm, hátha érdekel valakit rajtam kívül a dolog.
Szóval remélem, hogy minél előbb lehet itthon is kapni, futkosós, üti-vági gépnek tökéletes lenne, nem is kerül annyiba, hogy nagyon félteni kelljen, és a billentyűzete is van akkora, mint a régi X23 Thinkpademnek. Ezen tudok dolgozni a könyvtárból, kávéházból, parkból, és nem szakad le a vállam, ha utána egész nap vinnem kell magammal a táskámban.
Eddig MacBookot terveztem erre a célra venni, mert az minden tekintetben hiper,
, de nem szántam még el rá magam, mert azért az elég otromba és nehéz állat. Lehet, hogy otthonra, bedokkolva jó lesz majd, de most depriorizáltam a mac-életérzést egy kis időre.
Adok egy esélyt ennek a kis kütyünek, ha a célnak megfelel, imádni fogom.A magyar billentyűzetről mit lehet tudni? Lesz? Nem lesz? Mondjuk a felirat nem is lényeg, csak legyen megfelelő számú gomb, meg rendes enter. (a feketén úgy tűnik, így van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Androidos fejegységek
- PlayStation 1 / 2
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Állvány topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)15,6"FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- MacBook Pro 15 Mid 2015 i7 / 16GB RAM / 256GB SSD
- HIBÁS - Lenovo ideapad 320-15IAP
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K ! IR kamera - újszerű
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de nem szántam még el rá magam, mert azért az elég otromba és nehéz állat. Lehet, hogy otthonra, bedokkolva jó lesz majd, de most depriorizáltam a mac-életérzést egy kis időre.