- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
Üdv
Valaki a nagyon vágja a biosok müködését, kérem segítsen, mert nekem eddig valahogy kimaradt az életemből a nem támogatot procik próbálgatása, szóval nincs tapasztalat.
Neo2-FR (MS-7345) megeszi az e6800-as procit? (a támogatott listában benne van az e6300, ami ugyanaz a wolfdale-3M magos proci, csak más szorzokkal, de pl az e3300 benne sincs a listában, és mégis azt olvastam hogy megy vele.
Mi történhet? El sem indul a gép, vagy kiírja pl. hogy "unknown CPU" de menni fog?
Nagyon olcsón tudnék most egy ilyen zsír új procihoz hozzá jutni, és azt írják mindenfelé hogy nagyon jó lehet húzni, Szeretem ezt a deszkát, atom-stabilan és gyorsan teszi a dolgát már több mint két éve, és mondjuk 4.5Ghz-en szerintem kibírnánk még együtt kb. 1-1.5 évetKöszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borderlands 4
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest