- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazi64
csendes tag
-
Mazi64
csendes tag
Hali
MSI EX623x gépen van. A jelenlegi Bios-a 2008.01.10 dátumú. A legfrisebb Bios 2010.03.05 dátumú. Ha nincs gond a géppel, érdemes frissíteni? Hozhat valami pozitív változást?
Mazi -
Mazi64
csendes tag
Hali
Azt szeretném kérdezni a guruktól, hogy melyik kari jobb. Nvidia geforce 9500 GS vagy 8600 GT.
Mindkettő 512 Mb-os.Ahogy megnéztem , teljesen hasonló egymáshoz. Mire utal a végükön a "T" és az "S" ?
Mazi -
Mazi64
csendes tag
válasz
Balázs1986 #17093 üzenetére
Hali
Nekem EX623X -ben szintén a VGA halt be. Semmilyen formában nem adott képet. Rákerestem a neten és találtam egy módszert amivel életet lehet lehelni bele. Ez a VGA megsütése. Mivel abszolút döglött volt, így úgy döntöttem, hogy próba szerencse. Kiszereltem a kártyát. Megtisztítottam . A sütőt előmelegítettem 190 fokra (villanysütő). csináltam 4 darab golyócskát alufóliából. Beleraktam egy tepsibe. Erre a 4 golyóra raktam a vga-t. (egyenletesen érje a hő) chippel felfele. Be a sütőbe és 10 percig bent hagytam. Utána kivettem. Hagytam kihülni. Vissza a helyére és életre kelt a kártya.
Én se hittem volna , ha ki nem próbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest