- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A napokban vettem egy Cyborg 15 ös gépet.
i5-12450h
RTX 4060
8+16GB DDR5 RAMEsetleg van értelme a bővített BIOS ba belenyúlni, illetve vannak best beállítások amit tudnátok javasolni?
Továbbá a képernyőhöz egy színprofilt tudnátok adni?
Előre is köszi a tippeket.
-
-
Sziasztok!
MSI Modern 14 C12M támogatj a displayport kimenetet a C porton?
A leírás szerint PD töltés van.Előre is köszi.
-
-
Technikai kerdesem lenme. MSI Modern 15 A11MU 11 gen i5 el. Abban elvileg thunderbolt port van. Alkalmas pd töltes es displayportra? Az oldalon sem egyértelmű. Előre is köszi.
-
válasz
eladogeppc #17905 üzenetére
Ennyit róla, nem tudok mit mondani. Én már vagy 30 laptopba raktam ramot. Nem kell állat módjára csinálni meg temérdek yt videó van. Amúgy ha látnád indiaiak hogy csinálják. Körömmel alányúl azt feltépi a műanyag aljat
És mégse törik ropira...
-
válasz
eladogeppc #17903 üzenetére
Ezt nem tudom megmondani látni kéne, hogy mi lehet.
-
Valakinek van itt GF 63 as gépe? Annak akinek van ha nagyon pörög a venti remeg a gép picit? Ott a venti kötül?
-
válasz
eladogeppc #17900 üzenetére
így van. Ezt a maszlagot, hogy nem bővítheted, csak a boltokban mondják, hogy jól lehúzzanak. Persze ha abszolút nem értesz hozzá, netán béna az illető, akkor inkább ne. Pl rossz helyre csavarsz be hosszabb csavart és kinyomja a burkolatot, akkor megüt a guta, vagy csak rosszul feszegeted és megkarcolod netán eltörsz valamit... Senkinek sem hiányzik. De azért nem megoldhatatlan. Sok indiai videót amit nézek kiszedik a csavarokat egy helyen körömmel alányúl azt úgy lefeszíti az egész burkolatot, hogy csak repül. hogy nem törik ripityomra azt nem értem, de ez van..
-
válasz
eladogeppc #17898 üzenetére
Az MSI nél a a Cyborg 14 ben már lehet váltani illetve ki lehet kapcsolni a dedikált GPUt.
Az MSI notik alján van ugyan matrica, de az EU törvények értelmében már nem jár garvesztéssel ha átszakítod és bővíted pl rammal. Lenovónál anno megkérdeztem hogy is van ez a téma és annyi volt a válasz, bővłtsd nyugodtan, csak ha mondjuk közbe felszúrod az alaplapot, nem fogják megcsinálni. Ennyi lényegében. Ésszel és óvatosan kell és nincs para. Amúgy igen MSI gépekben nincs MUX switch... -
Sziasztok.
Van egy GF63 Thin gépek.
Akarnék venni egy Type C dokkolót a gephez mert nem mindíg a gép HDMi jét akarom használni, hanem több mindent a dokk a bedugni és csak a type Ct kelljen a gépbe.
Van egy LG monitor csak HDMI vel meg 2 usb eszköz. Egy Stream deck meg JBL mikrofon. Ezek miatt kelleneEzt néztem ki:
https://notebook-dokkolo.arukereso.hu/hama/200107-p638568264/#velemenyekElőre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6700 i7-3740QM I 16GB I 500GB SSD I 17,3" FHD I K3000M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest