Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss67
senior tag
A raid leírás szerint lehet tenni raid be 1 eszkösztöl 4 eszközig és hogy melyik legyen master vagy slave, de ezt nem nagyon értem. Hogyan lehetne 1 winyo raid ban?Viszont azt is olvastam valahol hogy a promise raid chip nem támogatja a raid nélküli ide vezérlést. Tehát csak 4 eszköz van szerintem támogatva. Én már belemennék abba is hogy vennék még egy ugyan olyan winyot ami van és betenném raidba tükrözéssel ha nem kellene ujratelepíteni a rendszert. Vajon lehet??
-
Kiss67
senior tag
Hello. Segitség kellene nekem. Tudok- e a lapra 4 ide eszköznél többet rákötni ha van még raid csatlakozóm is? Tehát 4 ide aljzat van összesen. Vagy a lap nem támogatja ezt. Mert ha nincs bekapcsolva a bios-ba a raid funkció akkor nem lát semmit amit a raid re csatlakoztatok.Ha bekapcsolom a raid-et és egy hdd van akkor tudom-e használni a raid aljzaton, vagy mindenképp 2 egyforma hdd kell , és telepithetek ujra? Csak azt szeretném elérni hogy 1db cd rom,1 db cd iró ,1 db dvd író, 1 db hdd( op.rendsz.) , 1 db mobil rack legyen a gépen. Mit tudok tenni? Vagy vegyek egy ide vezérlő kártyát vagy egy usb racket?? Írjatok, remélem van tapasztalatotok:!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest