- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.T.
csendes tag
SZIASZTOK!
Van egy kiss problémám,nem menek a USB -k a KT3 ULTRA alaplapomon....
Föl telepitetem a nyomtatóm (1500 canon) USB és semi sem történik....
köszönöm -
Kiss67
senior tag
A raid leírás szerint lehet tenni raid be 1 eszkösztöl 4 eszközig és hogy melyik legyen master vagy slave, de ezt nem nagyon értem. Hogyan lehetne 1 winyo raid ban?Viszont azt is olvastam valahol hogy a promise raid chip nem támogatja a raid nélküli ide vezérlést. Tehát csak 4 eszköz van szerintem támogatva. Én már belemennék abba is hogy vennék még egy ugyan olyan winyot ami van és betenném raidba tükrözéssel ha nem kellene ujratelepíteni a rendszert. Vajon lehet??
-
Sasfióka
csendes tag
Nézd meg a lap leírásában, hogy ''szereti-e'' a RAID0; RAID1 csatlakozást is vagy csak úgy ''szereti'' ha RAID 0+1 van. De ez nem szokott amúgy lapoknál kérdés lenni, simán megy egy eszköz is RAID-ról. Nekem is volt anno egy Abit BE6II-es RAIDos lapom, és egy winyó volt RAIDon. Senkinek semmi baja nem volt. Szóval nyugodtan.
-
Kiss67
senior tag
Hello. Segitség kellene nekem. Tudok- e a lapra 4 ide eszköznél többet rákötni ha van még raid csatlakozóm is? Tehát 4 ide aljzat van összesen. Vagy a lap nem támogatja ezt. Mert ha nincs bekapcsolva a bios-ba a raid funkció akkor nem lát semmit amit a raid re csatlakoztatok.Ha bekapcsolom a raid-et és egy hdd van akkor tudom-e használni a raid aljzaton, vagy mindenképp 2 egyforma hdd kell , és telepithetek ujra? Csak azt szeretném elérni hogy 1db cd rom,1 db cd iró ,1 db dvd író, 1 db hdd( op.rendsz.) , 1 db mobil rack legyen a gépen. Mit tudok tenni? Vagy vegyek egy ide vezérlő kártyát vagy egy usb racket?? Írjatok, remélem van tapasztalatotok:!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged