- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.T.
csendes tag
SZIASZTOK!
Van egy kiss problémám,nem menek a USB -k a KT3 ULTRA alaplapomon....
Föl telepitetem a nyomtatóm (1500 canon) USB és semi sem történik....
köszönöm -
Kiss67
senior tag
A raid leírás szerint lehet tenni raid be 1 eszkösztöl 4 eszközig és hogy melyik legyen master vagy slave, de ezt nem nagyon értem. Hogyan lehetne 1 winyo raid ban?Viszont azt is olvastam valahol hogy a promise raid chip nem támogatja a raid nélküli ide vezérlést. Tehát csak 4 eszköz van szerintem támogatva. Én már belemennék abba is hogy vennék még egy ugyan olyan winyot ami van és betenném raidba tükrözéssel ha nem kellene ujratelepíteni a rendszert. Vajon lehet??
-
Sasfióka
csendes tag
Nézd meg a lap leírásában, hogy ''szereti-e'' a RAID0; RAID1 csatlakozást is vagy csak úgy ''szereti'' ha RAID 0+1 van. De ez nem szokott amúgy lapoknál kérdés lenni, simán megy egy eszköz is RAID-ról. Nekem is volt anno egy Abit BE6II-es RAIDos lapom, és egy winyó volt RAIDon. Senkinek semmi baja nem volt. Szóval nyugodtan.
-
Kiss67
senior tag
Hello. Segitség kellene nekem. Tudok- e a lapra 4 ide eszköznél többet rákötni ha van még raid csatlakozóm is? Tehát 4 ide aljzat van összesen. Vagy a lap nem támogatja ezt. Mert ha nincs bekapcsolva a bios-ba a raid funkció akkor nem lát semmit amit a raid re csatlakoztatok.Ha bekapcsolom a raid-et és egy hdd van akkor tudom-e használni a raid aljzaton, vagy mindenképp 2 egyforma hdd kell , és telepithetek ujra? Csak azt szeretném elérni hogy 1db cd rom,1 db cd iró ,1 db dvd író, 1 db hdd( op.rendsz.) , 1 db mobil rack legyen a gépen. Mit tudok tenni? Vagy vegyek egy ide vezérlő kártyát vagy egy usb racket?? Írjatok, remélem van tapasztalatotok:!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest