- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.T.
csendes tag
SZIASZTOK!
Van egy kiss problémám,nem menek a USB -k a KT3 ULTRA alaplapomon....
Föl telepitetem a nyomtatóm (1500 canon) USB és semi sem történik....
köszönöm -
Kiss67
senior tag
A raid leírás szerint lehet tenni raid be 1 eszkösztöl 4 eszközig és hogy melyik legyen master vagy slave, de ezt nem nagyon értem. Hogyan lehetne 1 winyo raid ban?Viszont azt is olvastam valahol hogy a promise raid chip nem támogatja a raid nélküli ide vezérlést. Tehát csak 4 eszköz van szerintem támogatva. Én már belemennék abba is hogy vennék még egy ugyan olyan winyot ami van és betenném raidba tükrözéssel ha nem kellene ujratelepíteni a rendszert. Vajon lehet??
-
Sasfióka
csendes tag
Nézd meg a lap leírásában, hogy ''szereti-e'' a RAID0; RAID1 csatlakozást is vagy csak úgy ''szereti'' ha RAID 0+1 van. De ez nem szokott amúgy lapoknál kérdés lenni, simán megy egy eszköz is RAID-ról. Nekem is volt anno egy Abit BE6II-es RAIDos lapom, és egy winyó volt RAIDon. Senkinek semmi baja nem volt. Szóval nyugodtan.
-
Kiss67
senior tag
Hello. Segitség kellene nekem. Tudok- e a lapra 4 ide eszköznél többet rákötni ha van még raid csatlakozóm is? Tehát 4 ide aljzat van összesen. Vagy a lap nem támogatja ezt. Mert ha nincs bekapcsolva a bios-ba a raid funkció akkor nem lát semmit amit a raid re csatlakoztatok.Ha bekapcsolom a raid-et és egy hdd van akkor tudom-e használni a raid aljzaton, vagy mindenképp 2 egyforma hdd kell , és telepithetek ujra? Csak azt szeretném elérni hogy 1db cd rom,1 db cd iró ,1 db dvd író, 1 db hdd( op.rendsz.) , 1 db mobil rack legyen a gépen. Mit tudok tenni? Vagy vegyek egy ide vezérlő kártyát vagy egy usb racket?? Írjatok, remélem van tapasztalatotok:!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Medence topik
- További aktív témák...
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest