Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaics
aktív tag
Bocs, de ha nem nézek be akkor tuti hogy írtok, ha benézek akkor meg kihalt minden.
Stabilan megy most már egy jóideje, minden nap reggeltől estig. 800-as RAM-jaim legalább használatban vannak. Bár terhelés nélkül a C'n'C-nek köszönhetően átvált automatikusan 1200 MHz-re.
A chipset nálam is tűzforró. Nem kell megfogni. Ártani nem árthat egy rendes hűtő, de szerintem felesleges - főleg ha van légmozgás.
Ha úgy érzed, akkor a RAM-okra is rakhatsz valamit. (Revoltec-nél olcsóbbat is kapsz.) Én úgy vagyok vele, hogy vagy van rajta gyárilag, vagy nem lesz rajta, mert nem akarom megkarcolni.
(#198) Szerintem egyszerűen nem működik az a csati. Még nem is figyeltem hogy 3 van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest