Hirdetés
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- E-book olvasók
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat33
tag
Sziasztok! Van valakinek ötlete , hogy hol lehetne a procihűtő rögzítőkeretét pótolni? Letört az egyik oldali rögzítőfül. 3 hét után most kaptam vissza szervízből és szerintem ott bakták el , de természetesen ott nem néztem.
-
tomcat33
tag
válasz
TomBoy1986 #490 üzenetére
Nem azt mondtam , hogy rossz a 64bites Vista , de a 32bitessel tovább bírom húzni a procit.
-
tomcat33
tag
Megy ez akár 2700MHZ-en is!!
Mindenesetere most 13x205-ön használom , eddig hibátlan. Sőt kipróbáltam még C'N'Q is müxik rendesen. Aszem így marad.
-
tomcat33
tag
válasz
TomBoy1986 #487 üzenetére
Ilyenem nincs sajnos. Viszont Oliverda tanácsát megfogadva visszaáltam 32 bit-re most már megy 2600-on és még ez nem a vége.Nem volt még időm megnézni a végét.
-
tomcat33
tag
válasz
LALA_kiraly #485 üzenetére
Így sem megy többet , de legalább stabil lett.
-
tomcat33
tag
válasz
TomBoy1986 #482 üzenetére
Ma újra rakom az op.rendszert. Megpróbálom eleve húzott procira telepíteni.
-
tomcat33
tag
válasz
TomBoy1986 #480 üzenetére
Azon gondolkodom , hogy nem -e a Vista a hibás. Végülis fődarabot cseréltem és nem telepítettem újra. Azért gondolom mert nem a boot nem indul el hanem csak a Vista. Pendrive-ról bootolva simán megy a 13x200. Még csak ezt próbáltam. Szerintem ha a lapvagy a proci lenne gáz akkor már nem is bootolna. Vélemény?
-
tomcat33
tag
válasz
TomBoy1986 #478 üzenetére
1,36V-os sem stabil 2600-on.
-
tomcat33
tag
válasz
TomBoy1986 #476 üzenetére
Érdekes jelenséget produkál: Egyszer megy 2600-on , egyszer meg csontá fagy.Most nem tudom , hogy a proci a gáz vagy az alaplapom?
-
tomcat33
tag
válasz
TomBoy1986 #474 üzenetére
Szorzót akár 25-ig lehetne emelni. Mondjuk érdekes , hogy 12,5-tel már elsem indul alapórajelen , de kipróbálom. RAMok 2,1V-on mert annyi kell nekik a gyártó szerint.
-
tomcat33
tag
válasz
LALA_kiraly #472 üzenetére
Jelenleg már 13%!!!
Beállítások:
FSB : 216
szorzó :12
HT szorzó: 8
NB :1944 MHZ
HT : 1728 MHZ
CPU: 2592 MHZ
Mem: 864 MHZ ( bírja rendesen , ha visszaosztom sem tudom az FSB-t feljebb vinni.)
CPU fesz: 1,25V -
tomcat33
tag
válasz
TomBoy1986 #469 üzenetére
Jó neked. Akár mit csinálok 10%-ot sem tudok belőle kisajtolni. Jelenleg 7% a plafon!
Egy 9600BE-vel.
-
tomcat33
tag
Na szóval: Két dolgot is elszúrtam amiért nem ment feljebb szerintem a proci frekije:
1, Elfelejtettem visszaosztani a RAM-ot!!!
2, És néha a HT sem osztottam vissza.Új kisérlet következik.
-
tomcat33
tag
válasz
TomBoy1986 #461 üzenetére
Jelenleg ott tartok , hogy 12X208-on elindul a vinfos is. Sem a szorzót , sem az FSB-t nem tudom feljebb emelni mert a gép ugyan menne , de a vinfos már nem! Próbáltam a procinak magasabb feszt adni , de semmi féle változás nem történt. Vissza osztottam a HT is. Oliverda szerint lehet , hogy csak ennyit bír. Kicsit karcsúnak találom az alig 2500MHZ-t egy BE-től. Ha van valami ötleted azt szívesen kipróbálnám. Igaz a 2.5 GHZ is elég mindenre , de ha több van benne akkor miért ne?
-
tomcat33
tag
válasz
TomBoy1986 #458 üzenetére
Köszönöm!!!
A következő problémám , hogy nem enged biosban sem proci feszt , sem NB szorzót állítani , sőt ez utóbbit nem is jelzi sehol.
-
tomcat33
tag
Help pls!!! Meg van az új Phenom-om 9600BE , DE , hogy a manóba tudok Vista x64-gyel biost frissíteni , mert ugye csak az 1.4-es bios támiogatja. Ha valaki tudja , hogy hogyan lehet boot-olható pendrive-ot csinálni? Ill hogyan tudok arról biost frissíteni? Hiába van a driver lemezen béta verzióju live update az nem müxik. Szeretnék Phenomolni.
-
tomcat33
tag
válasz
commandejos2 #379 üzenetére
Tudsz feszt emelni csak biosban lejebb kell görgetni. Ott van ahol a proci FSB-jét állítod. Mondjuk 2,3V után már pirossal írja az értéket. De én is 2,1V-on használom benne a ramjaimat.
-
tomcat33
tag
válasz
TomBoy1986 #364 üzenetére
Lehet bár jobban szerettem volna valami racionális magyarázatot.
-
tomcat33
tag
válasz
bakosgabor57 #362 üzenetére
Pedig szerintem igaza van. Anno az S754-es MSI lapommal soha semmi gondom nem volt. Ezzel a Platinummal meg csak a gondom van eddig. Bár ma érdekes módon valamitől felgyorsult a bootolása. Egyszerűen nem tudok rájönni , hogy mit csinál néha.
-
tomcat33
tag
Hanyas bios verzió van a lapodon? Nekem még 1.2-es. A Vista alig 2 hete lett telepítve ergo az sem lehet szerintem gond. Még megpróbálok majd biost frissíteni ha az sem segít akkor viszem ismét vissza , hogy nem müxik rendesen. Gyanítrom , hogy az IDE vezérlővel lesz valami gubanc mert tegnap pl. menetközben eltüntete a mobil rack-ben levő vincsit és ment tovább mintha mi sem történt volna.
-
tomcat33
tag
Sziasztok! Visszajött a lapom gariból. Azóta a következőket produkálja: 2-3 óra után alapbeállításokkal is lefagy úgy , hogy csak a táp kikapcsolásával lehet újraindítani. A másik , hogy kb. 5 perc mire bebootol. Mitől lehetnek ezek? Egyre jobban bánom , hogy megvettem!
-
tomcat33
tag
válasz
TomBoy1986 #295 üzenetére
Átraktam a "régi" Giga M57SLI-S4 alaplapomat és tökéletesen müxik minden.
-
tomcat33
tag
válasz
TomBoy1986 #293 üzenetére
Már a bios sem jön be.
-
tomcat33
tag
Sziasztok! Majdnem egy hétig boldog tulaja voltam egy Platinumnak. Tegnap azonban érdekes dolgot produkált: Film (DivX) nézés közben egyszercsak kimerevedett a képernyő , gondoltam lefagyott. Reset után viszont már el sem kezdett Bootolni. Találkozott már valaki hasonlóval? Bios reset-tel már próbálkoztam , de semmi nem változott. Előre is köszi az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-book olvasók
- Motoros topic
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 27% számlával! MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest