- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
forise
tag
válasz
illuzion #1054 üzenetére
Én is ezt hallottam, olvastam: azért érdemes kihasználni, hogy a lap stabil áram ellátását biztosítsa a 12V-os ágról. Főleg ha combosabb és több elemet kötök az alaplapi csatikra, pl.: erősebb vga, nagyobb és több ventilátorok. Egyébként elég lehet a 4pines is, de újabb lapoknál, melyek CF vagy SLi támogatással bírnak, ott a 8pines aljazatokat raknak már az alaplapra.
-
forise
tag
Sziasztok
Megérkezett hivatalosan is az alaplaphoz a 6 magos procikat támogató bios frissítés, fent van az MSIn:
-
forise
tag
válasz
kisbe88 #1040 üzenetére
Én el lettem volna az eredeti bois-szal is, csak váltottam 6400+ ról egy phenom II 940 re,igaz ehhez először csak az 1.7-est raktam fel mivel ez kellett hozzá, de később letöltöttem a live update 4-et és lefuttattam a keresést. Mivel megtalálta az 1.9-est 10 perc vívódás után belevágtam a win alóli frissítésnek. Win alól ez volt az első, igaz floppyról is csak kétszer csináltam, mert úgy vagyok vele, hogy a kisördög nem alszik, és amilyen szerencsés vagyok, meg amennyire értek a gépekhez tarok tőle, hogy többet nem áll fel a rendszer.
Viszont ha jó lesz a lap a 6 magosakhoz, és megfizethető lesz, akkor úgy néz ki nem úszom meg a következő frissítést sem. -
forise
tag
válasz
TomBoy1986 #1036 üzenetére
Az nem lenne rossz, ha bios frissítéssel támogatná a 6 magosakat, csak mire barátságosabb áron lehet kapni, és ki is lehet használni a 6 magot, addigra a ddr2 lesz majd úgy mond "kevés", nem?
-
forise
tag
Sziasztok
Jó pár hónappal ezelőtt frissítettem a bios-t 1.7-esre, mert tervbe volt véve a proci csere egy 4 magosra (ami szerencsére pár héttel ezelőtt össze is jött). Amit kérdezni szeretnék, hogy érdemes-e frissíteni újabbra, vagy mivel így is tökéletesen működik minden, hagyjam a régit. Nem szoktam tuningolni, nagyon nem is értek hozzá. Esetleg alapon valami "gyorsulást, stabilitást" eredményezne az új verzió, megéri váltani mindig az újabbra ? -
forise
tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni a következő a problémámmal kapcsolatban. A minap lecseréltem a dual core ceneter 2.0.0.1-es hőfok figyelő progiját (az alaplaphoz adott telepítőlemezen volt)az MSI honlapján lévő 2.0.3.2-esre. A régi eltávolít, az új felrak, csak hogy az új progi ahogy betöltődik utána folyamatosan használja a processzort. A feladatkezelőben a processzor kihasználtságnál ez 20-60% között ugrál, és a proci is így felmelegszik 50c°-ig is. Ha leállítom, akkor szépen visszaesik 40c° környékére vagy alá.
Eddig a régi progit használva nem volt ilyen, a procit nem terhelte, 1-2% körül mozgott.
Sajnos a régi változat visszatelepítésével sem jártam már sikerrel.
Egyébként 64 bites Vista sp1 van fent a gépen. Befolyásolhatja az sp1, esetleg a rivatuner
program vagy más?
Segítségetek előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest