- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
mcwolf79 #1285 üzenetére
Proccal többre mész egyenlőre. Ramtól csak gyorsaabban töltődik be a pálya. Pl: Tesztelték itt a PH!-n: Oblivionnál (aminek szép gép igénye van) ugyan az a konfig csak az egyikben 1Gb a másikban 2Gb ram volt. Semmi különbség nem volt (gyorsulás sem!) csak a pályák gyorsabban töltődtek be. (Ott a vga volt a szűk keresztmetszet)
Vistához már ajánlott a 2Gb, de ahoz a Dx 10-es kártya is, ami AGP-sben valószínűleg már nem lesz...
Szerk: Ha van rá keret akkor X2-es procit vegyél, azok aztán sokat nyomnak a latba!!!
[Szerkesztve] -
Száni
tag
válasz
mcwolf79 #1285 üzenetére
Szerintem van még bőven tartalék abban a prociban. Az én 3000+-om alapon 1.07GHz-en jár, de ha kell a kraft akkor klikk és 2.4GHz (9*267), betonstabil, nem melegszik stb...
Más: (brd! Benned bízom)
Ismét van net a gép alatt (ami egyrészt jóhír, másrészt ismét cumi a masinával), felraktam a legújabb realtek gigabit driver-t működik is szépen a cucc, csak bootolás után mikor már betöltötte a wint, kb. 1-1,5 perc mire minden más progit betölt és aktív lesz a hálózat. Ezen lehet vmit állítani? Bekapcs után felajánl egy pillanatra vmi realtek configot (talán shift+F10
). Régebben is hol így működött, hol meg normál módon (=nem kell várni). Akkor rájöttem a titok nyitjára, de most az istenért sem megy.
Ja, és mind1 melyik csatiba dugom a hálókábelt?
Asszem ennyi.
Üdv és köszi G.
[Szerkesztve] -
brd
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest