Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
A fast write, ill. sidebandadressing (sba) átkapcsolásait próbáltad már? Nekem az általános tapasztalattal ellentétben mindig bekapcsolva működött jól (stabilan), az összes gépemen.
A VGA, majdnem biztos, hogy nem lehet gond (ha egyébként hibátlanul működik máshol), mert én is X1950Pro-t használok, igaz, ez Sapphire. Viszont kb. 1 hétig szórakoztattam magam egy hasonló hibával. Aztán kiderült, hogy az alaplapi plusz 12V os csatlakozó (az a 4 gyűrűs) ki volt kicsit tágulva, gondolom, nem tudott akkora áramot átadni mindig és ezért néha lefagyott/furán viselkedett a gép. Az ASUS-nak van valami VIA-s lapja, azzal működne minden cuccod és még kapható is. A neve most nem jut eszembe, valami AV8, vagy A8V asszem'.
Egyébként simán lehet valami inkompatibilitási hiba is a háttérben. Azt hiszem, ide a topicba is írtam, hogy miután a San Diego-m le lett cserélve az X2-re, az addig tökéletesen működő 9600XT-m elkezdte fagyasztani a gépet. Az alaplap, a processzor és a VGA is tökéletesen működött máshol, csak a 3 együtt nem.
Az alap ugye még meg van, a CPU és a VGA pedig azóta is gyönyörűen működik másnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z790 GAMING X AX - WIFI DDR5 - FirstShop garancia 2025.12.05.
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI - Garancia 2026.05.15.
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A VGA, majdnem biztos, hogy nem lehet gond (ha egyébként hibátlanul működik máshol), mert én is X1950Pro-t használok, igaz, ez Sapphire. Viszont kb. 1 hétig szórakoztattam magam egy hasonló hibával. Aztán kiderült, hogy az alaplapi plusz 12V os csatlakozó (az a 4 gyűrűs) ki volt kicsit tágulva, gondolom, nem tudott akkora áramot átadni mindig és ezért néha lefagyott/furán viselkedett a gép. Az ASUS-nak van valami VIA-s lapja, azzal működne minden cuccod és még kapható is. A neve most nem jut eszembe, valami AV8, vagy A8V asszem'.