Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• brd

nagyúr

válasz Osiris #1944 üzenetére

A fast write, ill. sidebandadressing (sba) átkapcsolásait próbáltad már? Nekem az általános tapasztalattal ellentétben mindig bekapcsolva működött jól (stabilan), az összes gépemen. :D A VGA, majdnem biztos, hogy nem lehet gond (ha egyébként hibátlanul működik máshol), mert én is X1950Pro-t használok, igaz, ez Sapphire. Viszont kb. 1 hétig szórakoztattam magam egy hasonló hibával. Aztán kiderült, hogy az alaplapi plusz 12V os csatlakozó (az a 4 gyűrűs) ki volt kicsit tágulva, gondolom, nem tudott akkora áramot átadni mindig és ezért néha lefagyott/furán viselkedett a gép. Az ASUS-nak van valami VIA-s lapja, azzal működne minden cuccod és még kapható is. A neve most nem jut eszembe, valami AV8, vagy A8V asszem'.
    Egyébként simán lehet valami inkompatibilitási hiba is a háttérben. Azt hiszem, ide a topicba is írtam, hogy miután a San Diego-m le lett cserélve az X2-re, az addig tökéletesen működő 9600XT-m elkezdte fagyasztani a gépet. Az alaplap, a processzor és a VGA is tökéletesen működött máshol, csak a 3 együtt nem. :D Az alap ugye még meg van, a CPU és a VGA pedig azóta is gyönyörűen működik másnál.

Új hozzászólás Aktív témák