Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
Igen, a fast write és a sideband adress-t már rengeteget kapcsolgattam.. de semmi hatás
Sőtt a nagy rebbotolások közepette már sikerült valahogy tönkretennem egy ilyen msi lapot... : 7025v1D0RXZ mod bios-szal használtam, aztán az egyik reboot után, már cmos clear sem segített..
.. akkor még nem selytettem, hogy feleslegesen veszek meg használtan még egy ugyanilyen lapot..
..ez lett a vége a spórolós fejlesztésnek.. már rég kifizettem egy am2-es pci-e-s konfig árát..
Mostmár kénytelen vagyok a legolcsóbb megoldást választani, ami egy másik lap lenne a meglevő alkatrészekhez.
Megnézem azt az asus lapot. THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos cigaretta 🔞
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Projektor topic
- Metal topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- Olcsó AM4 mehet! GIGABYTE A520M DS3H V2 alaplap Ingyen Fox az árban!
- MSI H81M-E34 LGA 1150 alaplap
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 19e
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.. akkor még nem selytettem, hogy feleslegesen veszek meg használtan még egy ugyanilyen lapot..