- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Hobby elektronika
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
realist
őstag
szerintetek ez a hűtő Thermaltake Fanless103 (CL-P0019) felfér a lapra?
-
KraX
őstag
hoy!
idokozben megjott a Thermalright XP-90-em! csak azert irom, mert szemelyes tapasztalat, hogy ez biza elfer meg a zalman passziv vga huto mellett is!! hatha segit ez az info valakinek aki cpu-huton gondolkodik ehez a laphoz. -
KraX
őstag
ja es megy a hardware-es tuzfal is.. legalabbis nalam
-
C'n'Q
csendes tag
Hi!
Nekem az van rajta és elöször féltem,hogy nem fog elférni a ram az első slotba de asztán a becsavarozás után szépen elfért!Viszont ha vidikártyádra kétoldalas hűtést akarsz tenni akkor már nem fog elférni a VGA miatt!Chipset hűtővel semmi gondom így nem cseréltem...
[Szerkesztve] -
realist
őstag
cserélt valaki chipset hűtőt a lapon, egy paszív arany színű zalman bodra elég lenne?
tett fel valaki 7000B zalman hűtőt a lapra? a ram helyeket nem zavarja? -
flinta
tag
az XP-90-es minden K8 laphoz jó, csak a Gigabyte-okkal van valami gond, de azokra is fel lehet rakni
Bővebben: link -
AMD Power
titán
Az MSI Jó de ,sajnos egyik haverom is szívott az alaplapi tűzfallal , de a Kerio az faszán emgy viszont!
-
realist
őstag
ki milyen processzor hűtést használ a lapon?
mert én akármit kinézek nem fér fel a lapra:
- Thermalright xp 120
- TT silnet tower
mi fér fel erre a lapra? -
törölt tag
B.Ú.É.K. mindenkinek!
-
Nyuf
senior tag
Általában az ilyen vinyonemfelismerés probléma tápproblémára vezethetö vissza..
Bár haveromnak a kábele volt szar és neki is ilyeneket csinált..
Tuningolástol nem kell félni, elméletileg nem lehet megölni a cuccot, csak a procifesszel kell vigyázni.Nézz át az a64-esek klubjába ott minden le van irva teljesen nem is egy hozzászolásban. -
NewBoy
csendes tag
Hi!
Beszereztem én is egy ilyen lapot (-54G) és problémám a következő a SATA Maxtor vincsimet bootolásnál van hogy elsőre beismeri viszont gyakran előfordul az is hogy csak resetelés illetve teljes újraindítás után lép tovább a képernyő!!
Ezzel mit lehet tenni???
Jah és biost frissítettem(1.4) mert valami SATA próblémát írtak az orvoslására !
De nem változott a helyzet
Másik kérdésem pedig,hogy mennyit jelent ez a DOT-tuning a processzornak??? vagy inkább a manuális tuning a nyerő bár ennek én nem merek nagyon nekiállni mivel még sosem csináltam....
Esetleg ha adna valaki egy oldalcímet ahol bemutatják lépésre ha van ilyen egyátalán???
A64 3500+-ot kéne megnyúzni 3800+ra
Válaszotokat előre is köszönöm!Ja és B.Ú.É.K mindenkinek!! -
törölt tag
tudja valaki, hogy a lapon kettő tápcsati van: a 20 és a 4-es, mindkettőt használni kell vagy csak az egyiket?
-
realist
őstag
ide se néz be senki...
-
realist
őstag
Van egy ’kis’ problémám, látott már valaki ilyet?
Tehát a gép teljesen stabil tuning közben(kiteszteltem) /proc: 270*9 1,45vcore, ddr: 3-4-4-7 2,7fesz/, de időnként bekapcsoláskor nem bootol be, mivel a boot képernyőm megakad. Nem írja ki, hogy milyen processzor és a ram csak a boot képernyő első pár sorát, ott is néhány betű felcserélődve… Következő indításnál pedig minden rendben…
Mi lehet ez? ? ? -
realist
őstag
feltettem a legújabb biost (1.4) és egyszerűen eltünt a HT Frequency beállítási lehetőség csak az 5x engedi a többit fel sem kínálja (be is fagy ott a bios)
tuningolni pedig egyáltalán nem lehet a gépet
szerintetek mi lehet a gond? -
Suni
tag
Utana neztem az ultraba is kell lennie tuzfalnak.
Bővebben: link -
Suni
tag
Bővebben: link
Itt azt irjak, hogy NF3 Ultra a chipset nem pedig NF3250GB!!!
Tudtommal a NF3 Ultra egy NF3-150 modositott valtozata, de ez nem biztos.
Ha nekem van igazam nem is lehet benne tuzfall. -
gg1876
tag
7Up
-
CSUKEC
csendes tag
Upszla
-
gg1876
tag
Up
-
gg1876
tag
Én is ezt tapasztalom!
-
CSUKEC
csendes tag
Jó ezen a lapon az USB2? Állandóan lehal a mobil vinyom , ''Disk full'' és leválaszt közben meg világít rajta az írást jelző led,és nincs tele. Széthúz , visszadug , újra, ...
Biosba átállítom 1.1-re akkor műk. -
gg1876
tag
Most akkor mi lesz ezzel a tűzfallal? Menni fog valaha, vagy csak dísznek van rajta.
-
Gorneck
legenda
Hol lehet ilyen lapot venni és mennyiért?!
-
gg1876
tag
Miben jobb a hackelt BIOS és mit tudsz a tűzfalról, miért nem működik.
-
gg1876
tag
Tapasztalatokat várok azon szerencsés társaimtól akik ilyen alaplappal rendelkeznek.
Kezdeti nehézségek után az BIOS (1.3) frissítéssel elindult a konfig.
A fő problémám: a hardveres tűzfalat nem lehet telepíteni ill. a cnq sem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Dune: Awakening
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest