Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

válasz Cölöp #655 üzenetére

Mondjuk én visszavittem az alaplappal együtt mindent, hogy nehogy az legyen ami veled történt, sőt fel is hívtam őket előtte, hogy tiszta legyen a dolog. Na jó nem minden, mert az SLI Bridge-t most találtam meg itthon, de ez csak véletlenül maradt ki, viszont egy gyári csomagolású alaplapból véletelenül nem lehet kivenni valamit. Mondjuk azt nem értem, hogy miért fáj nekik, hogy nem vitted vissza a User Manual-t, a CD-t dtb. ami egy olyan alaplaphoz tartozik ami működésképtelen, mert gondolom az, ha egyszer kicserélték, valamint kíváncsi vagyok, hogy mit csinálnak a cserébe adott alaplap tartozékaival, amikor minden alaplahoz mellékelik ezeket. Minek nekik belőle + darab. Miért éri meg ez nekik miközben lejáratják magukat.
    Mondjuk velem mindez a nagyobb hírű ALIEN Computers-nél esett meg. Ráadásul én egyik napról a másikba be se tudok menni hozzájuk mert Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lakom. Nem baj, holnap hívom is fel őket és nem leszek túl kedves, mert ugye 4 hétig nem volt gépem, igaz ebből csak 3 hét volt a garaniciális ugyintézés, de nem olyan lapra cserélét mint amilyet én visszavittem, valamint ugye hiányoznak a cserealaplap tartozékai. :((( :(

Új hozzászólás Aktív témák