Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Mondjuk én visszavittem az alaplappal együtt mindent, hogy nehogy az legyen ami veled történt, sőt fel is hívtam őket előtte, hogy tiszta legyen a dolog. Na jó nem minden, mert az SLI Bridge-t most találtam meg itthon, de ez csak véletlenül maradt ki, viszont egy gyári csomagolású alaplapból véletelenül nem lehet kivenni valamit. Mondjuk azt nem értem, hogy miért fáj nekik, hogy nem vitted vissza a User Manual-t, a CD-t dtb. ami egy olyan alaplaphoz tartozik ami működésképtelen, mert gondolom az, ha egyszer kicserélték, valamint kíváncsi vagyok, hogy mit csinálnak a cserébe adott alaplap tartozékaival, amikor minden alaplahoz mellékelik ezeket. Minek nekik belőle + darab. Miért éri meg ez nekik miközben lejáratják magukat.
Mondjuk velem mindez a nagyobb hírű ALIEN Computers-nél esett meg. Ráadásul én egyik napról a másikba be se tudok menni hozzájuk mert Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lakom. Nem baj, holnap hívom is fel őket és nem leszek túl kedves, mert ugye 4 hétig nem volt gépem, igaz ebből csak 3 hét volt a garaniciális ugyintézés, de nem olyan lapra cserélét mint amilyet én visszavittem, valamint ugye hiányoznak a cserealaplap tartozékai.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest