Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Aidával sikerült megoldani.
-
Heroes fan
őstag
Hogy jelenítem meg az értékeket?,minden bevan pipálva és csak a gpu-t monitorozza semmi mást.
-
Heroes fan
őstag
válasz
RetepNyaraB #51 üzenetére
Mindegy mert mivel 2060-am van és a win 7 átmenetileg van rajta míg nem lesz tápegység így nem olyan fontos, win 10 alatt tökéletes, csak ezt az átmeneti időszakot jó lett volna, de ha nincsen akkor ez van majd ha vissza lesz rakva a 10.
-
Heroes fan
őstag
Sajnos windows 7 alatt nem működik rendesen csak ezt a keveset lehet megjeleníteni többet nem.
-
Heroes fan
őstag
válasz
RetepNyaraB #48 üzenetére
Alatta is kivan pipálva. De most az experience progi se működik bead egy fekete képet nyomnám a felvételt és nem történik semmi. Windows 7-en.
-
Heroes fan
őstag
Mindent beállítottam már de csak párat jelenít meg a monitorozásból mitől van ez?,mit nem állítottam be rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest