Hirdetés
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
brd
nagyúr
válasz
Panthera #211 üzenetére
Igen, ha az Exchange-en be van állítva az IMAP elérés rendesen, akkor bármilyen, IMAP-képes levelezővel tudod használni, eléred az összes mappát, de az összes elem is sima levélnek fog látszódni (amiket írtam példát, tulajdonképpen az összes, csoportmunka/Outlook-specifikus elem), de levelezni lehet vele. Bár az Outlook Express IMAP-kezelésétől nem vagyok elájulva, kissé nyögvenyelős. Mindenesetre működik.
-
brd
nagyúr
válasz
Panthera #202 üzenetére
Nem. Ill. igen, mert maga az Exchange az AD-re/be épül rá/be, de szerintem te azt akarod tudni, hogy a gépnek, ahonnan bejelentkezel az Exchange-re, annak kell-e domainben lennie.
Vagy arra gondolsz, hogy másik domainben létező felhasználónak akarsz postafiókot csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest