Hirdetés
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tifi
csendes tag
Köszi megpróbálom.Amugy beszéltem mással is azt mondták próbáljam meg a koax kábelt is kicserélni ujra csinálni mert az is sokat számit. Köszi
-
mr_ricsi
veterán
Bővebben: link
tifinek:
Jobbra fent beadod neki a forrás mpeget, balra középtájon a ''top field first''-nél ha van előtte pipa, akkor kiveszed, ha nincs, akkor bepipázod, aztán jobbra lent a ''write!''-ra kattintasz. -
mr_ricsi
veterán
Szerintem is félképsorrend.
(Ha este 6-7-ig tudsz várni, megadok neked egy olyan progit, amivel a meglévő videódnál újrakódolás nélkül meg tudod fordítani, és így ki tudod próbálni, hogy valóban ez-e a gond. Ha újraírható DVD-t használsz, akkor még pénzedbe sem kerül. Mert a progi free.) -
Pompi
nagyúr
Nem ismerem a kártyádat, és hozzá való szoftvert úgyhogy ebben így nem tudok tovább segíteni.
Amúgy szerintem a pc-s videodigitalizálás az a téma, amibe kellő alapismeretek nélkül elég nehéz belevágni.
Nem ártana neked is kicsit utánna olvasni a témának, akár itt a PH!-n, van jópár evvel foglalkozó téma.
Video digitalizálás - tv tuner
Digitalizálás mpeg2-be
Digitalizálás Connexant878 magos tunerkarival - (TV-ről) - hogyan?
Bővebben: link -
Pompi
nagyúr
Milyen beállításokkal készíted az MPEG-et?
Ahhoz, hogy TV-n jó legyen, fontos, hogy interlace legyen ha pedig arra van beállítva, akkor próbáld meg másik field orderrel, (bottom field first, vagy top field first). Én is bele futottam már ebbe a problémába, nálam a field order megváltoztatása segítetett. Igaz én avi-ból készítettem akkot mpeg-et, de ez gyakorlatilag ebből a szempontból tökmind1. -
tifi
csendes tag
Szeasztok. HELP.
Vettem egy Hauppauge WinTv-PVR 350-es tuner kártyát ami hardveresen kódol mpeg 2-be. Nos ezt meg is csinálja rendesen de amikor dvd be átalakitom/TMpeg DVD Author-ral ami egy az egybe vob és ifo fájlokat csinál nem kódólja az mpeget össze vissza /és az asztali dvd-n megnézem a 100Hz tv-n akkor a alakok arca elmosodik olyan szellemképes lesz. Ha valaki tud segitsen köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest