- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tifi
csendes tag
Köszi megpróbálom.Amugy beszéltem mással is azt mondták próbáljam meg a koax kábelt is kicserélni ujra csinálni mert az is sokat számit. Köszi
-
mr_ricsi
veterán
Bővebben: link
tifinek:
Jobbra fent beadod neki a forrás mpeget, balra középtájon a ''top field first''-nél ha van előtte pipa, akkor kiveszed, ha nincs, akkor bepipázod, aztán jobbra lent a ''write!''-ra kattintasz. -
mr_ricsi
veterán
Szerintem is félképsorrend.
(Ha este 6-7-ig tudsz várni, megadok neked egy olyan progit, amivel a meglévő videódnál újrakódolás nélkül meg tudod fordítani, és így ki tudod próbálni, hogy valóban ez-e a gond. Ha újraírható DVD-t használsz, akkor még pénzedbe sem kerül. Mert a progi free.) -
Pompi
nagyúr
Nem ismerem a kártyádat, és hozzá való szoftvert úgyhogy ebben így nem tudok tovább segíteni.
Amúgy szerintem a pc-s videodigitalizálás az a téma, amibe kellő alapismeretek nélkül elég nehéz belevágni.
Nem ártana neked is kicsit utánna olvasni a témának, akár itt a PH!-n, van jópár evvel foglalkozó téma.
Video digitalizálás - tv tuner
Digitalizálás mpeg2-be
Digitalizálás Connexant878 magos tunerkarival - (TV-ről) - hogyan?
Bővebben: link -
Pompi
nagyúr
Milyen beállításokkal készíted az MPEG-et?
Ahhoz, hogy TV-n jó legyen, fontos, hogy interlace legyen ha pedig arra van beállítva, akkor próbáld meg másik field orderrel, (bottom field first, vagy top field first). Én is bele futottam már ebbe a problémába, nálam a field order megváltoztatása segítetett. Igaz én avi-ból készítettem akkot mpeg-et, de ez gyakorlatilag ebből a szempontból tökmind1. -
tifi
csendes tag
Szeasztok. HELP.
Vettem egy Hauppauge WinTv-PVR 350-es tuner kártyát ami hardveresen kódol mpeg 2-be. Nos ezt meg is csinálja rendesen de amikor dvd be átalakitom/TMpeg DVD Author-ral ami egy az egybe vob és ifo fájlokat csinál nem kódólja az mpeget össze vissza /és az asztali dvd-n megnézem a 100Hz tv-n akkor a alakok arca elmosodik olyan szellemképes lesz. Ha valaki tud segitsen köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest