Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
Üdv mindenkinek. Kérdésem volna iBasso DX 90-et használó topogósokhoz. Összegyűlt annyi 24/192-es anyagom, hogy mss szinte csak azt hallgattam róla. Egyes számoknál, nem mindnél, kifogy belőle a szusz. Úgy értem, mintha kiürülne a buffertár, és a zene egy pillanatra elhalkul, leáll, aztán folytatódik. Ezt eljátssza 24/96-on is, igaz ritkábban. A procinak lenne sok? De olyankor fagynia is kéne, ha túlterhelt, vagy tévedek? Csináltam egy factory resetet, de nem használt. A legutolsó firmware van rajta, még nem próbálkoztam korábbi verzióra történő átállással. A régebbieken csak kipróbálás szinten ment nagyfelbontású anyag, igazából csak demónak való anyaggal. Most viszont sikerült beszerezzek nagy felbontásban olyan zenéket is, amik nagyon tetszenek. Ráadásul, normál 16 bitesben nincsenek meg. Persze, tudom, hogy lehetne konvertálgatni, de ezt nem szeretném. Valószínűleg nem a procinak túl nagy a feladat, gondolom, akkor fagyna a lejátszó, de reagál mindenre, pont úgy, mint máskor. Enyhén szólva, nagyon zavaró tud lenni. Köszi előre is a hozzászólásokat.
-
norvik
aktív tag
válasz assemble #26424 üzenetére
Holtvágány. Nem ez az első ilyen jellegű próbálkozás. Korábban én is telefonban gondolkodtam, hogy minden egyben legyen, és ne maradjak le egy hívásról. Sajnos nem jött be. Volt egy HTC m8-am, annak is egy zenére kihegyezett változata. Itthon nem forgalmazták, az usából rendeltem meg, jó kis felárért. Nem érte meg. Egy kis dán cégnek is vannak ilyen próbálkozásai, és a Meizu is jó DAC-okat tesz a telókba. Nem ismerem őket, de a HTC nálam sajnos elvérzett. Az átlag telefonnál sokkal jobban szólt, de egy iBasso DX 50 szintjét sem érte el. A zavaró rádiós frekiktől eltekintve is képtelenség. Egy jó DAC, és egy jó erősítőnek anyag kell. Annak pedig hely. Plusz energia.
-
norvik
aktív tag
Köszönet az uraknak, megoldódott a nagyfelbontású fájlok lejátszásának szakadozása. Formáztam a kártyát, ennyi. Más fajtákkal is kipróbáltan, azoknál ez nem is jelentkezett.
-
norvik
aktív tag
Üdv újra itt mindenkinek. Egy kis segítségre van szükségem, mert sz iBasso DX-90-emet egy kis baleset érte. Közlekedés közben a fejes kábele beakadt valamibe, és kissé deformálódott a jack. Szól, működik, de az érintkezés elég rossz lett, mozgás közben néha szakadozik, vagy féloldalassá válik a hang. Tehát szeretném megcsináltatni. Tudtok valakit ajánlani, aki tisztességesen rendbe hozná? Magánszemély, szerviz, nekem mindegy. Előre is köszi a válaszokat.
-
norvik
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #29240 üzenetére
A Windows ráfeküdt a digitális aláírásokra. Az iBasso megmég nem. Választhatsz. Vagy vissza állítod a régi Windows verziót, és akkor látni fogja újra a dx-xx et. Vagy a memória kártya olvasón keresztül másolgatod a zenéket. Vagy keresel digitális aláírással rendelkező DAP-ot. Vagy olyat veszel, ami wifin át másol. Vagy nem Windows alapú gépet használsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Citizen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja