- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Milyen széket vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Dell notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Pontosan az efféle gondolatok miatt kellene sóval még a helyét is beszántani a PTI üzemeinek!!!
Korábban, amikor ezek a szemetek megjelentek, nekem is eszembe jutott ugyanez - abban bízva, h ennyire pofátlan hamisítványokat nálunk csak nem engednének hivatalos kereskedelembe...
Azonban (olyan fórumos tapasztalata alapján, aki vett) hamar kiderült, h ezeknek az utánzatoknak semmi közük az eredetihez, ultragagyi belsőt takarnak hardver- és szoftver szerint is!
(Éppúgy, mint a kínai iPhone utánzatoknál is: a külső még hasonló, de a hardver teljesen más, a szoftverben meg pl 200 kontaktot tud a telkönyv tárolni...) -
rumos14
nagyúr
tévedsz. a te teóriád alapján belülről, szoftver és tudás szempontjából is egyeznek az eredetik és a klónok, és mi sem áll távolabb a valóságnál. tovább nagyon minimál különbségek vannak, pl. anyaghasználat más, kijelző is más, tehát hardver szempontjából sem egyeznek. menj el egy MM-ba v agy Fukarba, és össze tudod őke hasonlítani.
bár nem vagyok 100%-ig biztos benne, de sztem a Sony-k persze lehet hogy nagy arányban Kínában készülnek, de Sony gyárban, ami a Sony-é, a gáz csak az, hogy minden technológiai eljárás seperc alatt kiszivárog onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Aggódik az USA kormánya az iPhone-okba kerülő Alibaba AI miatt
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506QR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 1TB magyar vbill gar
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- ÚJ ÁLLAPOT, GARANCIÁLIS Apple Watch Ultra 2 Fekete Titán
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest