Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
aktív tag
válasz
arcszesz #35044 üzenetére
A Benjie X1-ről van valami tapasztalatod? Esetleg másnak?
Én is berendeltem egy ilyent, Benjie S5 már van a nagyobbik kölöknek, ezt az X1-et meg azért rendeltem, hogy a kisebbik kölök tudjon róla mese hangjátékokat hallgatni. Szóval a felhasználása elsősorban ez lesz, nem lossless zene hallgatás.
-
Wendelke
aktív tag
válasz
stemplar07 #34960 üzenetére
Köszi!
-
Wendelke
aktív tag
válasz
arcszesz #34028 üzenetére
A Takstar fejesem 32 ohmos, ez gondot okozna neki?
A T6 linkelt fórumleírásánál (Ciccuka linkelte) ez szerepel:
Partial Performance Parameters for Headphone Output
Output Power 1: 25mW/32Ω
Output Power 2: 46mW/16Ω
Output Impedance: 16-32Ω
SNR: 97db
THD+N: 0.007%
MAX output voltage:1V
MAX output current:25mAEz meg a Takstar leírásánál van:
Specifications:
Color: Black/ Silver (optional)
Transducer Principle: Dynamic
Driver Diameter: 40mm
Impedance: 32Ω±15%
Frequency Response: 10Hz-20KHz
Sensitivity: 96±3dB at 1KHz
Max. Power: 50mW
Rated Power: 20mWViszont lehet, hogy a 25mW-os teljesítmény gyenge hangerőt eredményez?
-
Wendelke
aktív tag
válasz
arcszesz #34026 üzenetére
Ez jól hangzik.
Igazán arra lennék kíváncsi, hogy a T6 esetleg jobb hangminőséget adhat, mint amit most használok. Ami egy Xiaomi A1 telefon + SMSL X4 usb dac + Takstar Pro 82 füles. Melóban ezt szoktam hallgatni. Szóval ha ez a T6 van annyira jó, vagy esetleg jobb, akkor beruháznék egyre. Nem életfontosságú a dolog, de motoszkál bennem a kisördög.
(Azt is tudom, hogy a puding próbája az evés
)
-
Wendelke
aktív tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy Benjie T6 lejátszó, vajon jobb minőség lehet( vagy nem) flac zenéket alapul véve, egy Xiaomi A1+SMSL X4 usb dac-nál?
Fiam használ egy Benjie S5 lejátszót ami egész szimpatikus, így kíváncsi lennék, hogy a T6 milyen minőséget képviselhet.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest