Hirdetés
- OLED monitor topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
icecave #28422 üzenetére
Alapvetően a helyedben én is előbb megpróbálnék valami erősen V-s fülest, ahogy a többiek is javasolták, mert a szifonoknak elméletileg egész jó hangjuk van elméletileg (habár megerősíteni nem tudom, sosem hallottam őket, csak olvastam már többször ezt róluk, de vannak kollégák itt biztos, akik ezzel kapcsolatban kompetensen tudnak nyilatkozni), illetve amiatt is, hogy szerintem mindegyik fülest meg tudod valahol (vagy valakinél) hallgatni, tehát veszteni valód nem igazán van, ha előbb ebben az irányban próbálkozol.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
icecave #28419 üzenetére
azt azért érdemes szerintem figyelembe venni, hogy a P3 hiába mélyorientált a valóságban, a mai trendhez képest nagyon lineáris, tehát basszushiányos az efféle hangzáshoz szokott emberek számára (legalábbis saját tapasztalataim szerint, ahogy kollégákkal teszteltettem). Ezzel csak arra akarok rámutatni, hogy azért, mert szerinted is mélyhiányos a mélyorientáltság ellenére, nem biztos, hogy a valóban erősen V-s fülesekben kevés lenne számodra a mély
De egyébként az xDuoo X3 jó választás lehet, most már kijött rá a Rockbox végleges állapotban, így már EQ is van rajta (a mély és magas tartomány dB-nként állítható, de bővebben nem néztem, mert nem érint a dolog szerencsére
), sokkal jobban testreszabható, kezelhetőbb (habár én a stock gyári software-t is szeretem) és tovább is bírja az akksija.
Persze nem fényezni akarom, de ugye nem tudok szubjektíven nyilatkozni, nekem ugye az első "komolyabb" lejátszóm és nagyon szeretem
-
törölt tag
válasz
icecave #28419 üzenetére
Így meg egy hordozható erősítő és egy füles fog a fiókban pihenni
Sok basszusra általában a Piston Hibrid, Soundmagic E10 és E50, illetve az RHA jó. Meg persze olyasmik, hogy Shure Se215, főleg az SE kiadás (szép türkíz színben), de az elég drága, és nicns rajta mikrofon, ami nem feltétlen olyan kényelmes, ha telefonról használod, plusz nem is olcsó már manapság. Olyan 22k körül régebben még megérte simán, de a mostani árán már annyira nem.
A kipróbálási lehetőségben sajnos nem annyira vagyok otthon, de esetleg meg tudod kérdezni a kiszemelt boltot telefonon.
-
törölt tag
válasz
icecave #28415 üzenetére
Szerintem a szifon sem lehet ennyire vacak azért. Arra nem gondoltál, hogy valami normálisabb fülesre költöd a keretet? Például ebbe belefér egy RHA MA750i, amit kifejezetten szifonhoz ajánlanak, és elvileg elég erős basszusban. Szerintem az ilyen i-boltokban ki is tudod próbálni talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest