Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
válasz
xAttilax #16508 üzenetére
Esetleg még ez okozhatta a problémát:
http://www.sony-europe.com/support/en/product/NWZ-E353/tips-and-solutions/kb25464/PA
Van egy ilyen füledre vigyázó fícsör, ami nem enged hangosabban zenét hallgatni. Most direkt megnéztem, az ki van kapcsolva nálam. -
DBAtti
aktív tag
válasz
xAttilax #16508 üzenetére
De eléggé halk, bár eddig csak a Beyer 231PRO-val teszteltem, az meg köztudottan érzéketlen. Most vettem egy Philips SHS8200-at, mindjárt meghallgatom.
Egyéb iránt sportoláshoz vettem csak, tehát a Philipset kell hajtania. Amúgy normál használathoz (nem akarod hogy üvöltsön) a Beyert is meghajtotta max hangerőn, de a Cowon D2 érzékelhetően sokkal kraftosabb.szerk: most rákötöttem kicsit a Sony-ra, valóban max körül kell járatni. Ennyi. Itt azért elég, kicsit harmatos lett a kimenet a gyárban. De lehet hogy csak firmware, vagy valamilyen biztonsági beállítás. Egyelőre nem találtam a menük közt, de nem is kerestem nagyon.
A tokokról: nem is tudom miért nem jutott eszembe előtt a dealextreme, egész jó minőségű pántokat lehet kapni, szállítás meg ugye ingyen van. Most jön egy túlméretes darab, ha nem tetszik, majd tovább adom, vagy kibélelem, de így is 5.6USD! (jól szellőző hálós anyag, kék betét, majd meglátom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megvan az S25 Edge új startdátuma
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- 24 colos használt Lenovo Thinkvision monitor tökéletes állapotban eladó.
- Audi eredeti alufelni 19" + Michelin nyári gumi 255/40
- Samsung S21 ultra 12/128 GB gyönyörű, karcmentes állapot
- Bontatlan MAGYAR Logitech K400 Plus bill + touchpad 2in1 Unifying vevővel (Windows/ChromeOS/Android)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC V2
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest