Hirdetés
- Projektor topic
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Steam Deck
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolkovi
csendes tag
válasz
themebuilder #14036 üzenetére
boxeralso: az 1 giga nagyon kevés
themebilder: nem lenne rossz, de mégiscsak valami elemes megoldás kell. túravezetőként dolgozom és most olyan lesz a nyáriszállás hogy csak nagyon korlátozottan jutunk majd áramhoz. nem szeretném a véletlenre bízni.
a legújabb pártoltam az iAudio 7 mert 60 óra készenlét azt hiszem elég lehet ha úgy adódik. csak az a baj hogy nem lehet kanitesómnak van ilyen ipod klónja, csak fekete, görgetős. azt hiszem az fuze. én abba belehallgattam de nem tetszett a hangja. elég gyérül szól. meg az aksi ideje is kevés.
mod: megkérdeztem, nei van sandisk sansa fuze -ja ha erre gonolosz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest