Hirdetés
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
ponti_ak #11504 üzenetére
korrekt az ember, de nem tudom, mire mész ezzel az 5e. Ft-os ratyival. a cx300-ra is igaz, hogy "határozottan nem rossz", de ott rohad a fiókban, mert hál' Istennek már előrébb tartunk.
mikor legutóbb leütöttem egy Clipet Vaterán, mondta a csóka, hogy van hozzá egy plusz füldugó. direkt megkértem, hogy csak a lejátszót meg a kábelt küldje, utóbbit is csak azért, mert paktikusan rövid. erre mégis elküldött minden szart, dobhattam ki a kukába.
a gyári füldugókkal előrébb lettél volna valamivel, mert a NC az egyik olyan feature, aminek a magas ár köszönhető, de az sem szól úgy, hogy az Atrio helyett megérje használni (utóbbi hangzása is csak azóta zárt, amióta vili azt mondta).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest